schimba-datele-title

Oferte

Descrierea Hotelului



Pensiunea Izvoare este o construcție nouă fiind amplasată ultracentral, în vecinătatea grupurilor de izvoare și la 2 minute distanță de Hotelul Stogu.

 
 
Facilitati hotel

Complexul dispune de receptie deschisa nonstop, restaurant gourmet, disponibil mic dejun în aer liber/ continental (cost suplimentar), bar in stil caraibian, piscină în aer liber, teren de joaca pentru copii, piscina pentru copii, terasă pe acoperiș cu vedere la piscină și grădină, sală de sport cu o piscină, personal multilingv (spaniola, engleza, olandeza si germana), lift, aer conditionat (cost suplimentar), automat (bauturi si snacks-uri), serviciu transfer de la/la aeroport(contra cost), inchirieri auto, depozit bagaje. Oaspeții se pot relaxa savurand o băutură la unul din barurile complexului, care includ un bar la piscină și un bar sau lounge. Acesta asigura si un minimarket deschis nonstop, precum si numeroase magazine si restaurante in apropiere.

Localizare

Aparthotel Maracaibo se afla situat in mijlocul unor gradini tropicale, la doar 400 metri de plaja si portul de agrement din Puerto Rico– Gran Canaria. La 15 minute de aceasta locatie se afla si plaja Amadores.  Las Palmas de Gran Canaria, orasul capitala, se gaseste la 73 km de hotel (cca. 56 min de mers cu masina), iar aeroportul la aproximativ 49 km (35 min). Punctele de atractie din zona sunt urmatoarele: Playa de Amadores (1 km), Anfi Tauro Golf (1,7 km), Puerto de Mogán (5,9 km), Palmitos Park (10,7 km), Aqualand Maspalomas (10,9 km), Playa de San Agustín (11,9 km), Farul de Maspalomas (12,8 km), Maspalomas Golf (13,1 km), Yumbo Centrum si centrul comercial Cita (14,1 km).

Facilitati camere

Acest hotel în stil art nouveau ofera un numar de 101 unitati de cazare decorate în culori luminoase, pline de culoare, cu balcon propriu cu vedere la gradini, piscina si ocean. Toate apartamentele dispun de facilitățile necesare pentru a asigura un sejur confortabil si anume: podea din lemn, TV prin satelit, aer conditionat (la cerere), bucatarii moderne (frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, ceainic, veselă și ustensile de bucătărie), baie privata cu dus, uscator de par (la cerere), seif (contra cost), gratuit pătuțuri sau paturi pentru copii, paturi suplimentare (cost suplimentar).

Activitati/Divertisment

Activitățile recreative care pot fi desfasurate in apropierea hotelului (se pot aplica taxe extra) sunt urmatoarele: scuba diving, surfing, windsurfing, skydiving, lecții de golf disponibile în apropiere, drumetii/ ciclism, schi nautic, paraşutism.

Facilitati

Parcare
Restaurant

Localizare

 
WhatsApp Alert