Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul O3Zone are o piscină interioară și un centru spa, fiind situat în centrul stațiunii Băile Tușnad. Restaurantul hotelului servește preparate locale și internaționale, iar barul oferă diverse băuturi.

Camerele Hotelului O3Zone sunt dotate cu TV LCD și minibar. Băile private oferă articole de toaletă gratuite, halate de baie și duș. Unele unități au o cadă spa și o terasă panoramică.

Recepția are program nonstop. La cerere, se oferă room-service și prânzuri la pachet. O sală de gimnastică, 2 saune și diverse tratamente de masaj și wellness sunt disponibile la un cost suplimentar.

Lacul Ciucaș se află la 3 minute de mers pe jos de proprietate. Pârtiile din zona de schi Tușnad se găsesc la 1 km. Gara locală se află la 500 de metri de Hotelul O3Zone.

Oferta 1 Decembrie la Hotel O3zone 4*-Baile Tusnad

Servicii incluse:
- 3 nopţi de cazare cu mic dejun bufet;
- primire traditionala cu cozonac secuiesc si afinata la check-in;
- 28.11 cina traditionala bufet;
- 29.11 pranz bufet si cina gratar in aer liber si cantece populare cu Cora Munteanca;
- 30.11 pranz bufet si cina bufet, party cu DJ;
- acces gratuit la piscina, jacuzzi, sauna uscata si umeda, fitness.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Localizare

 
WhatsApp Alert