Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotel Caraiman 3* - Sinaia

Clădirea, construită în stil neo-clasic românesc în anul 1881, este monument înscris în Patrimoniului Național, clasa A.

Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o poziționare extrem de centrală, cu o deschidere largă către Parcul Dimitrie Ghica și cu o priveliște spectaculoasă asupra munților Bucegi. Casino-ul din Sinaia, Hotelul Palace, centrul comercial al orașului sau Mânăstirea Sinaia se află la o distanță de câteva minute de mers pe jos.

Hotelul Cariaman are 71 de camere (10 garsoniere si 61 camere duble și single), un restaurant cu specific românesc, săli de conferințe, terasă de vară, spălătorie și curățătorie proprie, salon de înfrumusețare, seif la recepție și parcare proprie.

Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de televiziune prin cablu – LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala și internet.

Oferta Craciun la Hotel Caraiman 3* - Sinaia

Servicii incluse:
- 4 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez;
- cina cu program artistic in data de 24.12.2020;
- dejun festiv de Craciun cu program artistic in data de 25.12.2020;
- taxele locale.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului.

Informatii suplimentare pentru familiile cu copii:
- copiii cu varsta intre 0-5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar), iar in restaurant vor avea loc la masa fara meniu. In cazul in care se opteaza pentru pat suplimentar pentru un copil 0-5.99 ani, acesta beneficiaza si de jumatate de portie la mese.
- copiii intre 6-13.99 ani beneficiaza de jumatate de portie la mese.

Localizare

 
WhatsApp Alert