Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Localizare: Hotelul modern construit în stil arab în anul 2002, este situat la 12 km de Yasmine Hammamet și 80 km de aeroportul Monastir. Facilitati hotel: Vincci Lella Baya vă pune la dispoziție un restaurant principal unde se servesc în sistem de bufet cele trei mese principale, restaurant a la carte, snack bar, lobby bar, room service, centru de înfrumusețare, coafor, magazin de suveniruri, sală de conferințe, spălătorie. Facilitati camera: Hotelul dispune de 245 de camere construite și decorate în stil local, dotate cu A/C, TV-satelit, telefon direct, seif, mini-bar (contra cost), baie, uscător de păr, balcon sau terasă. Sport si agrement: Centru de fitness, centru wellness, teren de tenis, volei, aerobic, sporturi nautice pe plajă, programe de animație, disco. Terenurile de golf “The Cytrus & Yasmine Golf” sunt situate la 6 km de hotel. Piscina: Piscină interioară și exterioară cu bar, unde găsiți șezlonguri și umbrele. Facilitati pentru copii: Piscina exterioară cu secțiune pentru copii, mini-club. Plaja: Plajă cu nisip, la 100 m de hotel, peste drum.
Localizare

 Hotelul modern construit în stil arab în anul 2002, este situat la 12 km de Yasmine Hammamet și 80 km de aeroportul Monastir.  


Facilitati camere

 Hotelul dispune de 245 de camere construite și decorate în stil local, dotate cu A/C, TV-satelit, telefon direct, seif, mini-bar (contra cost), baie, uscător de păr, balcon sau terasă.   


Facilitati hotel

Vincci Lella Baya vă pune la dispoziție un restaurant principal unde se servesc în sistem de bufet cele trei mese principale, restaurant a la carte, snack bar, lobby bar, room service, centru de înfrumusețare, coafor, magazin de suveniruri, sală de conferințe, spălătorie. Sport si agrement: Centru de fitness, centru wellness, teren de tenis, volei, aerobic, sporturi nautice pe plajă, programe de animație, disco. Terenurile de golf “The Cytrus & Yasmine Golf” sunt situate la 6 km de hotel. Piscina: Piscină interioară și exterioară cu bar, unde găsiți șezlonguri și umbrele. Facilitati pentru copii: Piscina exterioară cu secțiune pentru copii, mini-club. Plaja: Plajă cu nisip, la 100 m de hotel, peste drum.   

harta-detail

 
 

Alte hoteluri recomandate

Hotel Vincci Nozha Beach

Hammamet, Tunisia

de la 639.5 /pers

Phenicia Hotel

Hammamet, Tunisia

de la 718 /pers

Hotel Samira Club

Hammamet, Tunisia

de la 522 /pers