Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotel Magic Life Skanes Family Resort este situat in Monastir, la numai 100 m departare fata de plaja, oferind acces direct pe plaja, precum si camere spatioase, confortabile si decorate cu cromatica in culori calde.
Localizare

Hotel Magic Life Skanes Family Resort este situat in Monastir, la numai 1,3 km departare de Aerportul Habib Bourguiba. Plaja de afla la numai 100 m departare fata de hotel. La numai 1,6 km departare de hotel se afla Miami Shopping Center.  


Facilitati Hotel

Facilitatile oferite de Hotel Magic Life Skanes Family Resort sunt urmatarele: plaja privata, 4 restaurante, 2 baruri la piscina, piscina interioara, doua piscine exterioare, aer conditionat, parcare privata gratuita, receptie deschisa non-stop, mic dejun tip bufet, terasa.  


Facilitati camere

Cele 351 de camere ale hotelului sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, prosoape, mini frigider, Wi-Fi gratuit.


Sport si agrement

La Hotel Magic Life Skanes Family Resort,  oaspetii au la dispozitie o multime de facilitati pentru petrecerea timpului liber, dintre care amintim: plaja, water park, teren de tenis, SPA.  


Facilitati pentru copii

Pentru cei mici, Hotel Magic Life Skanes Family Resort ofera: club pentru copii, teren de joaca pentru copii si servicii de babysitting.

harta-detail

 
 

Alte hoteluri recomandate

33 % Early Booking
Hotel Sahara Beach

Hotel Sahara Beach

Monastir, Tunisia

de la 391 /pers

36 % Early Booking
Hotel Skanes Serail

Hotel Skanes Serail

Monastir, Tunisia

de la 325.5 /pers

17 % Early Booking
Hotel Royal Thalassa

Hotel Royal Thalassa

Monastir, Tunisia

de la 588 /pers