Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Silver Mountain Resort & Spa are o piscină în aer liber și află în Poiana Brașov, la 20 de minute pe jos de pârtia de schi Bradul. De asemenea, proprietatea se află în apropierea stadionului şi la aproximativ 1,7 km de telecabina Capra Neagră. Telegondola Postăvarul este la 2,1 km.

Toate camerele hotelului au terasă cu vedere la munte. Camerele au balcon, iar unele unităţi de cazare de la Silver Mountain Resort & Spa beneficiază de vedere la grădină. Fiecare unitate de cazare are dulap.

Proprietatea pune la dispoziţie un centru de spa şi wellness cu o cadă cu hidromasaj şi saună, situat într-o clădire diferită. În apropiere de Silver Mountain Resort & Spa se pot practica diverse activităţi, precum schi.

Personalul hotelului poate oferi informaţii la recepţia cu program nonstop.

Silver Mountain Resort & Spa este la 2,1 km de telecabina Kanzel şi la 3,3 km de pârtia de schi Subteleferic.

Silver Mountain Resort este cel mai exclusivist proiect rezidential din Poiana Brasov, fiind amplasat la poalele Masivului Postavaru, in Poiana Mica, la 3.3 km distanta de Partia Bradul, cu o vedere superba catre partiile de schi.

Facilitati Hotel: patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camera la patru, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un centru Spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata), un restaurant, un club, doua sali de conferinta, parcare subterana. 

Facilitati camere: TV, baie proprie cu cada sau cabina de dus, balcon sau terasa, uscator de par, halate si papuci de baie, zona de relaxare.

Petrece revelionul la Hotel Silver Mountain Resort & Spa 4*

Tarif: Camera doubla deluxe - 5427 lei / camera - sejur 4 zile / 3 nopti 

Tarif: Apartament 2 camere - 7326 lei / camera - sejur 4 zile / 3 nopti 

 

*** Informatii suplimentare:

- primul copil pana la 0-1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si fara loc la masa 

- mesele pentru copiii cu varsta intre 2-6.99 ani se servesc separat, insotiti de personaje din desene animate, jocuri interactive, pictat pe fata

- taxa de salvomant NU este inclusa si se achita la receptia hotelului

***NOTA: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Localizare

 
WhatsApp Alert