Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotel Carmen 4* - Predeal

Situat în centrul oraşului Predeal, hotelul Carmen oferă acces gratuit la centrul spa. Puteţi face o baie în piscina interioară încălzită, vă puteţi relaxa în cada cu hidromasaj şi puteţi utiliza sauna uscată sau sala de fitness.

Camerele sunt prevăzute cu acces gratuit la internet WiFi sau prin cablu, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Băile includ articole de toaletă gratuite, iar pentru un plus de confort se asigură papuci şi un halat de baie. Unele camere au vedere la munte şi un balcon.

Vă puteţi bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un cost suplimentar. Dacă doriţi să petreceţi câteva ore de divertisment, hotelul Carmen include un centru de bowling cu 6 piste. Oaspeţii care călătoresc în scop de afaceri vor găsi aici 2 săli de conferinţe echipate complet, care pot găzdui în total până la 500 de persoane.

Restaurantul proprietăţii serveşte preparate internaţionale, iar barul din hol oferă o gamă largă de băuturi. Pentru evenimente private, această proprietate are o sală de banchet cu 250 de locuri.

Puteţi găsi mai multe restaurante şi magazine la câţiva paşi. Pârtiile de schi Clăbucet şi Poliştoaca sunt la 1 km de acest hotel. Castelul Peleş este la 20 km de hotelul Carmen, iar Castelul Bran se află la 33 km. Aeroportul Internaţional Henri Coandă este la 129 km de proprietate.

Oferta de Revelion la Hotel Carmen 4*-Predeal

Servicii incluse:

  • 3 nopti cazare;
  • mic dejun (31.12.2020, 02.01.2021);
  • cina festiva de Revelion (31.12.2020);
  • brunch si cina bufet suedez (01.01.2021);
  • program muzica live si divertisment, cu invitati surpriza;
  • acces gratuit la centrul Spa;
  • Wi-Fi, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).


Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Localizare

 
WhatsApp Alert