Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 02.11.2024 -09.11.2024

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
ECONOMY ROOM
All inclusive
Plecare din Bucuresti / Avion Detalii
1 008 €
938 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
  • 469 € pana la 19.04.2024
  • 469 € pana la 12.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Detalii Pret
Camera : ECONOMY ROOM
Masa : All inclusive
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
Detalii
1 008 €
938 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea Hotelului


Localizare: Situat în Bingeşik Mevkii, Kumköy – Side, Antalya, MYSTERY of the BLUE oferă o locație ideală pentru o vacanță relaxantă. Hotelul se află la 64 km de Aeroportul Antalya, 7 km de Manavgat și 4 km de Side. Plaja este la doar 300 m distanță, iar stația de autobuz se află la 20 m. Facilități Hotel: Restaurante și Baruri: Oferind un regim de "All Inclusive," hotelul dispune de un restaurant principal, restaurante A'la Carte (Ottoman, Italian), casă Gözleme, baruri în lobby, la piscină și pe plajă, precum și un snack bar și un bar disco. Serviciu gratuit de WiFi în zona lobby-ului și la piscină. Plajă: Plaja privată cu steag albastru dispune de șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape de plajă gratuite. Există, de asemenea, un serviciu de transfer gratuit către plajă în timpul verii. Piscine: Trei piscine exterioare, două piscine pentru copii, și o piscină interioară (în sezonul de iarnă). Șezlongurile, umbrelele și prosoapele sunt oferite gratuit. Sport și Divertisment: Animatie zilnică, club de noapte, diverse activități sportive precum boccia, volei pe plajă, aerobic, darts, precum și activități pentru copii la Mini Club. Sporturi nautice disponibile contra cost. Facilități Camere (Doar Camere Standard): Diverse tipuri de camere, inclusiv economice, standard, cu vedere la piscină și camere familiale. Dotări standard: TV LCD, uscător de păr, minibar, seif (contra cost), aer condiționat, balcon. Servicii cu Plată: O gamă variată de servicii suplimentare, inclusiv asistență medicală, închiriere seif în cameră, coafor, spălătorie, telefon, fax, diverse magazine, băuturi premium, servicii taxi, închiriere mașini, tratamente spa. All Inclusive / Alimentație: Mese tip bufet pentru mic dejun, prânz și cină în restaurantul principal. Restaurante A'la Carte pentru bucătării otomane și italiene (cu rezervare). Diverse baruri pentru băuturi alcoolice și non-alcoolice. All Inclusive / Băuturi: Cinci baruri disponibile în diverse locații ale hotelului. Băuturi gratuite până la miezul nopții, după care se aplică taxe suplimentare. Wellness & Spa: Acces gratuit la saună și baie turcească în anumite intervale de timp. Aplicații spa și tratamente disponibile contra cost. Conferințe: Spații de conferințe disponibile pentru evenimente și întâlniri. Observații: Check-in la camere: 14:00 | Check-out din camere: 12:00 Hotelul oferă o atmosferă elegantă și liniștită, potrivită pentru cupluri, adolescenți și familii. Informații detaliate, cum ar fi adresa exactă sau numărul de telefon, nu sunt incluse în această descriere.
Facilitati hotel

Restaurant principal, restaurante a la carte, 5 baruri, 2 tobogane de apă, dispune de o piscină exterioară și o piscină interioară ( iarna) atat pentru copii cat si pentru adulti. La piscină: umbrelele și șezlongurile sunt gratuite, saltele sunt contra cost.

Contra cost: sali de conferinta, coafor, centru comercial, sală TV, spălatorie, internet wireless, schimb valutar, rent-à-car, parcare, sală de conferințe (pentru 250 pers).Asistență medicală, Seif în cameră spălătorie, telefon, fax, magazine diverse, toate băuturile importante, sucuri proaspete stors, cafea turcească, coniac VSOP, închiriere de mașini și taxi Servicii, Toate Tratamentele și Îngrijirile la Centrul de Wellness.

Program zilnic de animație:

Spectacole de dans, Spectacole de invitați, Bingo, Competiții, Spectacole de folclor, Muzică live, Spectacole de scenă bine decorate și afișate, Noapte turcească (O dată pe săptămână), Noapte de pește (O dată pe săptămână)
Animație zilnică (de 6 ori pe săptămână)
Club de noapte de 3 ori pe săptămână 24:00 – 02:00 (Toate băuturile în plus)
Boccia, Volei pe plajă, Aerobic, Aerobic pe apă, Darts, Jocuri pe plajă/piscină, Ping Pong, Fitness
Sporturi nautice de către compania locală pe plajă cu cost suplimentar
Mini Club: pentru copii între 4 și 12 ani, animație pentru copii, mini discotecă, loc de joacă în grădină, scaun înalt în restaurante principale/à la carte, pătuț

Facilitati pentru copii
Piscină pentru copii, tobogan, loc de joacă, mini club pentru copii înte 4-12 ani, baby – sitter și cărucior (contra cost ).

Plaja
Plaja este proprie Blue Flag cu nisip și pietriș, la 300m de hotel. Bar pe plajă. Umbrelele, șezlongurile sunt gratuite, saltele și prosoapele de plajă sunt contra cost.


Info


***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 


Facilitati camera

Hotelul are 404 dotate cu baie, uscător de păr, aer condiționat centralizat, televizor, telefon, mini-bar ( contra cost), seif ( contra cost), balcon.


Localizare

Hotelul Side Corolla este situat la 65 km de aeroportul orașului Antalya, la 4 km de orașul Side, la 300 m de plaja proprie.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

21 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1063.5 /pers

8 % Early Booking
Von Resort Golden Beach

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 665.5 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 898.5 /pers

WhatsApp Alert