Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Serenity Fun City situat pe malul de vest al Mării Roșii în zona golfului Makadi din Hurghada și la 8 minute de mers pe jos de plajă. Serenity Fun City este singura stațiune din regiunea Mării Roșii care are un Luna Park cu numeroase forme de divertisment . Una dintre cele mai izbitoare caracteristici ale Serenity Fun City este Parcul Tematic, un parc de distracții unic, inclusiv Aqua Park cu 26 de tobogane și piscine pentru toate categoriile de vârstă, Luna Park, club pentru copii, loc de joacă pentru copii, sală de jocuri și cinema 6D. Complexul oferă 6 restaurante și baruri pentru a satisface gusturile tuturor, de la bufet internațional deschis până la mese rafinate. Selecția de restaurante vă oferă speciile Italiei, exoticele Asiei, autenticitatea mâncărurilor orientale, prospețimea mării și multe altele.
Localizare

Această proprietate este la 8 minute pe jos față de plajă. Serenity Fun City Resort se află în Hurghada și oferă un parc acvatic cu un centru de divertisment complet. Serenity Fun City Resort se află la 36 km de Aeroportul Internațional din Hurghada. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Proprietatea oferă parcare gratuită.


Facilitati Camere

Unitățile de cazare sunt dotate cu TV prin satelit şi minibar. Baia privată este prevăzută cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.


Facilitati Hotel

În holul acestui complex se asigură acces la WiFi. Acest complex are o piscină în aer liber, o sală de fitness și un spa. Hotelul include 1 restaurant principal și 5 restaurante à la carte: italian, oriental, asiatic, francez, mexican (deschidere în funcție de nevoile de operare și sezon) și un food court. În plus, la Fun City Makadi veți găsi 4 baruri mari, situate în hol sau la piscinele cu vedere la parcul acvatic. La Serenity Fun City Resort există o plajă comună (o plajă stâncoasă cu recif de corali) cu un hotel partener și un teren de tenis. Printre alte facilități disponibile la proprietate se numără un lounge comun și o sală de jocuri. La proprietate sau în împrejurimi se pot practica diverse activități, cum ar fi snorkelling și scufundări. Hotelul are 3 săli de conferințe echipate cu toate facilitățile de afaceri. Luna Park este un parc de distracții unic, care nu poate fi găsit în niciun complex din cadrul destinației Marea Roșie. Cei mai mici copii pot găsi trenul colorat Luna, Moara Nebună, caruselul, roțile cu baloane și minicorabia Pirat. Vizitatorii mici și mari se pot bucura de mașinuțele electrice clasice, Flying Swinger, montagnes russes Junior și Music express.

Localizare

 
WhatsApp Alert