Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Smart Vila Insula Skiathos (Skiathos)

Smart Vila- Insula Skiathos

Prezentareoficiala vila: structura nu are un site oficial

Smart Vila este o oferta speciala pentru sejururi in Insula Skiathos, la una dintre cele 9 vile turistice luate in garantie de touroperator, cu reduceri de aproximativ jumatate din tariful standard. Alocarea la una dintre vile se face de catre touroperator, in functie de disponibilitati si este comunicata partenerului in vinerea de dinaintea plecarii.
Oricare ar fi vila alocata prin programulSmart Vila, conditiile de cazare sunt similare, iar turistii beneficiaza de proximitatea unora dintre cele mai frumoase plaje din Insula Skiathos:Koukounaries, Troulos, Kolios, Megali Ammos.

Vile aflate in promotie:
Alissia, Alexis si Ketty in zona Koukounaries, Angela si Zaharo in zona Troulos, Olga in zona Megali Ammos, Albanis, Demetris si Alexia in zona Kolios, la care se adauga alte vile ce pun la dispozitie turistilor conditiisimilare.

CONDITII GENERALE DE REZERVARE

OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA EARLY BOOKING:

- 10% din pretul pachetului turistic - la inscriere;
- 50% din pretul pachetului turistic - pana la exirarea ofertei de Early Booking activa in momentul rezervarii.
- 40% din pretul pachetului turistic - cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARI EARLY BOOKING:
- 10% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii;
- 60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa data de expirare a EARLY BOOKING-ului.
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE:
- Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.
- Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;

OFERTA STANDARD

TERMENE DE PLATA OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic - la inscriere;
- 70% din pretul pachetului turistic - cu minim 30 zile inaintea plecarii;
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII GENERALE DE ANULARE / PENALIZARI OFERTA STANDARD:
- 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile - 60 zile inaintea plecarii;
- 60% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol impune conditii speciale de anulare.

NOTIFICARI SUPLIMENTARE:
- Orice modificare de nume sau tip de camera efectuata dupa inscriere dar inainte de emiterea documentelor de calatorie se va confirma sau infirma in functie de conditiile prestatorului si va fi supusa platii unei taxe de modificare de 10 euro/camera.
- Schimbarea perioadei, a hotelului sau a destinatiei este considerata anulare (cu penalizarile aferente) si refacerea rezervarii in noile conditii de comercializare si de pret.
Atat ofertele EARLY BOOKING cat si STANDARD
100 % penalizare:
- in cazul anularii rezervarii cu mai putin de 31 zile inainte de data plecarii;
- in cazul in care calatorul nu se prezinta la program;
- in cazul in care calatorul nu este lasat sa treaca una din frontierele de pe traseul excursiei, din motive care sunt legate exclusiv de persoana sa saudin motive care nu pot fi imputate Agentiei;
- in cazul in care calatorul nu respecta conditiile generale ale Agentiei, prezinta acte incomplete sau false, nu are pasaport sau nu achita integralexcursia in termenele stipulate;
Aceste penalizari se aplica la pretul pachetului de calatorie.
Toate sumele mentionate mai sus se vor retine de catre Agentie din avansul sau pretul total al pachetului de servicii de calatorie achitat de calator, fara a fi necesara interventia instantelor de judecata.
Aceste conditii de plata si penalizari sunt general valabile.
Ofertele speciale pot avea conditii de plata si retragere specifice. Aceste conditii speciale sunt communicate odata cu oferta si fac parte integrala din contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Calatorii pot transfera pachetul de servicii de calatorie unei alte persoane, in urma unei instiintari efectuate in mod rezonabil si eventual a platii unorcosturi suplimentare (taxa modificare nume, taxa anulare,etc).
Numarul minim de persoane necesar pentru realizarea programului:
- Insula Skiathos - 70 persoane/cursa
- Insula Lefkada - 40 persoane/cursa
- Insula Milos - nu exista un numar minim de persoane
- Insula Paros - 10 persoane / cursa
Incetarea contractului privind pachetul de servicii de calatorie si dreptul de retragere inainte de inceperea executarii pachetului.
Calatorul poate inceta contractul privind pachetul de servicii de calatorie in orice moment inainte de inceperea executarii pachetului. In cazul in carecalatorul inceteaza contractul privind pachetul de servicii de calatorie, acesta poate fi obligat sa plateasca agentiei de turism organizatoare openalitate de incetare adecvata si justificabila.In contractul privind pachetul de servicii de calatorie pot fi prevazute penalitati de incetare standardizate rezonabile, in functie de momentul incetariicontractului inainte de inceperea executarii pachetului, precum si de economiile de costuri si de veniturile prevazute, generate de executareaalternativa a serviciilor de calatorie. In absenta unor penalitati de incetare standardizate, valoarea penalitatii de incetare corespunde pretuluipachetului, din care se scad economiile de costuri si veniturile generate de executarea alternativa a serviciilor de calatorie. La cererea calatorului, agentia de turism organizatoare prezinta o justificare pentru cuantumul penalitatilor de incetare.

Localizare

 
WhatsApp Alert