Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul este localizat in statiunea Hurghada, la 6 km de aeroport si la 9 km de centrul orasului Hurghada. Camerele din acest resort sunt spatioase si modern dotate cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Restaurantul principal serveste preparate locale si internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul detine si restaurante a la carte cu specific asiatic, libanez si alte specialitati gourme. Plaja privata este cu nisip si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Acest resort este destinat doar adultilor.
Facilitati Hotel

Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only) se află în Hurghada și pune la dispoziție cazare numai pentru adulți, centru de fitness, bar și grădină. Proprietatea pune la dispoziție o recepție deschisă nonstop, un restaurant, parc acvatic și piscină în aer liber. Proprietatea are o cadă cu hidromasaj, divertisment de seară și room-service. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o terasă la soare. În zona din jur puteți opta pentru activități, cum ar fi golf, snorkelling și canotaj. Oaspeții pot să se relaxeze la malul mării.


Facilitati Camere

Toate unitățile complexului includ aparat de cafea.


Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Punctele de atracție din apropiere de Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only) include plaja Steigenberger Al Dau, plaja Kamareia și plaja Marina Sports Club. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 8 km de complex.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

Nubia Aqua SPO

Hurghada, Egipt

de la 521.5 /pers

Rixos Premium Magawish

Hurghada Town, Hurghada, Egipt

de la 2193 /pers

WhatsApp Alert