Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului



Facilitati camere

Complexul dispune de 815 camere frumos decorate ce ofera confort și lux oaspeților. Amplasat în mijlocul unei uimitoare 500.000 m² de verdeață luxuriantă și ape cristaline, arhitectura unică a Golfului Xanadu Makadi și facilitățile de top asigură o experiență de vacanță de neuitat.


Localizare

Se află la doar o jumătate de oră cu mașina de Aeroportul Hurghada.


Facilitati hotel

Dispunând de un amfiteatru, centrul de divertisment din stațiune, un centru extins de congrese și conferințe care ocupă 2.500 de metri pătrați, un club pentru copii Fancyland de 1.500 de metri pătrați și nenumărate activități captivante, oaspeții se pot bucura de o experiență unică de vacanță dar si un centru spa.

Zona de spa elegantă „Shang-Du” este inspirata din legendarul oraș Shang-Du din Mongolia si ofera o atmosferă placuta care amintește de Orientul Îndepărtat, completând perfect arhitectura a hotelului. Acesta include o recepție, hol, zone de relaxare exterioare și interioare și vestiare. Aici se pot face ritualuri și tratamente de frumusețe, tratamente ayurvedice, masaje europene și asiatice, peelinguri, tratamente corporale autentice din Orientul Mijlociu și tratamente faciale exclusive care calmează corpul, ameliorează stresul și revigorează mintea. Centrul spa este deschis zilnic între orele 09:00-20:00 și îi întâmpină oaspeții cu vârsta de peste 12 ani.

Restaurantul principal, „Otia”, oferă delicatese cunoscute in întreaga lume, băuturi răcoritoare locale și de import si muzică live, în timp ce restaurantele à la carte servesc preparate specifice țării pentru cină. La restaurantul Ariel, oaspeții pot savura pește și fructe de mare proaspete iar restaurantul italian Dolce Vita garantează o atmosferă senină și confortabilă, completată de mâncăruri și băuturi de înaltă calitate.

Sky Bar-ul oferă un mic dejun tradițional, cu multe opțiuni sănătoase si o vedere uimitoare spre Marea Roșie intr-o atmosferă relaxată și romantică, alaturi de băuturi răcoritoare și muzică live în anumite seri.

Barul Agora si Lobby Barul oferă băuturi răcoritoare împreună cu muzică live seara, emanând o ambianță iar la barul de pe plajă te poti relaxa langa Marea Rosie.

 

Localizare

 
WhatsApp Alert