Rezervari/ Intrebari
031 437 33 39

Despre noi

Despre noi

Despre noi

In anul 2008, am pus bazele a ceea ce astazi este agentia de turism Old Line Travel si am pornit intr-o calatorie frumoasa in lumea turismului, incarcati cu experienta in domeniu, pasiune pentru calatorii si dorinta de a oferi experientele cele mai placute clientilor nostri. Ne-am specializat atat pe turism extern, cat si pe cel intern, cu intentia de a deveni o agentie de turism la care clientii nostri sa apeleze oricand cu incredere si in siguranta.

Impinsi de la spate de pasiunea noastra pentru calatorii, ne-am specializat pe o gama variata de sejururi, circuite, city break-uri si excursii externe in cele mai diverse si superbe locuri din intreaga lume. De la sejururile pe plajele cu nisip fin din Grecia pana la vacantele exotice din Caraibe, de la Paris, capitala mondiala a dragostei pana la Dubai, orasul luxului si a diversitatii culturale,  nu trebuie decat sa va doriti, iar noi vom face aceste dorinte sa se indeplineasca!

Aparte de turismul extern, Old Line Travel se mandreste ca fiind organizatoarea celor mai interactive, animate si distractive tabere scolare pentru elevi cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani. Programul de activitati din fiecare zi, alaturi de ghizii din tabere, prezinta noi provocari si aventuri pentru cei mici, astfel incat, amintirile de la finalul taberelor sa ramana intiparite in mintea lor. Tiroliana, alpinism, tir cu arcul, cursa de poligon, sunt doar cateva din activitatile care suscita interesul si atentia copiilor care participa in taberele Old Line Travel organizate in parteneriat cu Asociatia Turistica Ghizii Romaniei.

Implicarea noastra in turismul scolar se concretizeaza si prin organizarea de tururi de oras, excursii si ateliere cat mai variate si educative pentru cei mici, pe toata perioada anului scolar, deviza noastra fiind, atat pentru tabere cat si pentru turismul scolar, „Concediu pentru profesori, vacanta pentru copii”.

Si nimic din tot ce v-am prezentat mai sus, nu ar fi fost posibil fara ghizii nostri atestati de catre ANT, care au urmat cursurile Scolii de Ghizi din cadrul Asociatiei Turistice Ghizii Romaniei, cu care avem o colaborare stransa si de lunga durata, inca de la inceputul activitatii noastre.

REALIZARILE NOASTRE IN 2017

7200

copii

600

profesori

120

ghizi si animatori

7

locatii

Cunoaste ghizii si animatorii nostri

Andreea (Panda)  Sararu
Ghid National
Andreea (Panda) Sararu

Andreea(Panda) este o fire dinamica si sociabila, iubeste muntele si mediul inconjurator. A absolvit...

Catalina Popoiu
Ghid National
Catalina Popoiu

Catalina este membru ATGR din 2015 si instructor la Scoala de ghizi. Coordonator in tabere scolare...

Matei Marian
Ghid National
Matei Marian

Adora sa calatoreasca, sa descopere locuri noi si sa interactioneze cu cat mai multi oameni. Probabi...

Stefania Patrascu
Ghid National
Stefania Patrascu

Stefania are mereu un zambet pe buze si o viziune optimista asupra lumii. Mare iubitoare de legende,...