Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului



Descriere

Hotelul TTS **** Spa & Wellness Covasna se află în Covasna şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi un centru spa. Hotelul are grătar şi saună, iar oaspeţii pot lua masa la restaurant sau pot savura băuturi la bar. La proprietate există parcare privată gratuită.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, iar unele dintre ele includ o zonă de relaxare, pentru un plus de confort. Oaspeţii pot savura o ceaşcă de ceai în timp ce admiră vederea la munte sau la grădină. Camerele au baie privată cu duş sau cadă, bideu şi halate de baie. Pentru un plus de confort, proprietatea asigură articole de toaletă gratuite, papuci şi uscător de păr.

Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop. Puteţi juca tenis de masă şi biliard la hotel, iar utilizarea bicicletelor este gratuită. De asemenea, se oferă şi servicii de închirieri de biciclete.

Hotelul TTS **** Spa & Wellness Covasna se află la 37 km de Sfântu Gheorghe, la 67 km de Băile Tuşnad şi la 43,5 km de Balvanyos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Otopeni, situat la 211 km.

1 Decembrie la Hotel TTS**** Spa&Wellness Covasna 

Tarife: Camera dubla - 3352 lei / camera - Sejur 4 zile / 3 nopti 

Tarife: Apartament Deluxe - 4565 lei / camera - Sejur 4 zile / 3 nopti 

Tarife : Apartament Prezidential - 4832 lei / camera - Sejur 4 zile / 3 nopti 

Tarife: Apartament Family Suite - 3951 lei / camera - Sejur 4 zile / 3 nopti 

*** Nota: Serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2. 

 

Localizare

 
WhatsApp Alert