Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului



Descriere

Aflat la doar 20 de metri de plaja din Mamaia, hotelul Iaki oferă acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber, un restaurant sezonier cu terasă de vară şi un restaurant deschis pe tot parcursul anului. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele hotelului.

Camerele şi suitele hotelului Iaki sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV prin cablu. Sunt disponibile pachete speciale pentru unele tipuri de unităţi, în funcţie de perioadă.

La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duş emoţional şi duş cu hidromasaj. Se oferă şi servicii de masaj, cu confirmare prealabilă.

Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Puteţi savura băuturi pe tot parcursul zilei la barul cu pian, pe terasă şi la barul Sunrise de lângă piscina în aer liber. La un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie parcare privată în garaj.

1 Decembrie la Hotel Iaki 4*

Tarife: Camera dubla standard - 1455 lei / camera - sejur 3 zile / 2 nopti 

Tarife: Camera dubla superioara - 1514 lei / camera - sejur 3 zile / 2 nopti 

Tarife: Apartament standard - 1573 lei / camera - sejur 3 zile / 2 nopti 

***Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Hotel Iaki este asezat in centrul statiunii, la numai 20 m de plaja. 

Facilitati hotel: 122 camere dubla si apartamente (standard, superioare, executive), 3 restaurante, terasa, 2 baruri (Piano Bar si Sunrise Bar), centru de conferinte (5 sali), piscina exterioara, plaja privata cu sezlonguri (in limita locurilor disponibile), teren de fotbal, centru Spa (bar, piscina interioara semi - olimpica, jacuzzi, sauna umeda si sauna uscata, sali de masaj, dus emotional, dus cervical, dus Vichy, dus subacval, cosmetica faciala, sala de fitness, aerobic, spinning, lectii de inot), parcare exterioara gratuit ( in limita locurilor disponibile ), parcare subterana (cu plata).

Facilitati camere: minibar, uscator de par AC, TV, telefon, Wi-Fi, seif.

Localizare

 
WhatsApp Alert