Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Visele tale devin realitate la Alarcha Hotels & Resorts, de aceea va invitam sa va relaxati si sa va bucurati de moment in hotelul nostru de cinci stele care functioneaza cu sistemul ultra all-inclusive. Alarcha Hotels & Resorts este o evadare perfecta pentru cei care doresc sa se relaxeze intr-o atmosfera incantatoare, combinand stilul si luxul personalizat. Ești pregatit pentru momente de neuitat, cu apusul perfect in locul in care paraul Alara imbratiseaza marea?
Localizare

Hotelul este pozitionat la o distanta de 100 km de aeroportul Antalya, la 110 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de Okurcalar.


Facilitati camere

Camerele noastre, remarcate prin eleganta lor, ofera un mediu perfect in care luxul si confortul se imbina. Camerele noastre includ sisteme de senzori de prezenta de ultimă generatie si suport IP TV specific pentru oaspeți, iar serviciul de internet de mare viteza este oferit gratuit in toate camerele si zonele comune. Pe langa prizele de pe langa pat, in camere exista si prize de incarcare cu suport USB.

Oferim o experienta unica care combina stilul, linistea si confortul de cinci stele intr-o locatie linistita.

Pe langa dotarile existente in toate camerele, baie, uscator de par, TV, balcon, halat de baie si papuci, sunt si serviciile gratuite de seif si minibar din camerele noastre, in minibar sunt servite zilnic bauturi racoritoare si doua beri. Minibarul este reaprovizionat zilnic. De asemenea, soiuri de ceai din plante si servicii de cafea sunt oferite zilnic camerelor din categoria bauturi calde. Curatenia in camera se face zilnic, iar lenjeria de pat este schimbata la fiecare 3 zile.


Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai numeroase facilitati, atat din punct de vedere al serviciilor cat si al dotarilor.

Detine restaurant principal si a la carte, numeroase baruri atat in cadrul hotelului cat si pe plaja (ce este privata, de aprox 200 m), piscina principala, exterioara si interioara, atat pentru copii cat si pentru adulti, aquapark cu 4 tobogane.

Alarcha Hotels & Resorts ofera servicii in conceptul Ultra All Inclusive, Micul dejun, pranzul si cina, bauturile alcoolice de import local si strain, vinul, berea, bauturile racoritoare, sucuri concentrate de fructe, apa si sifonul.

Restaurantul principal detine chiar si un baby corner food.

Contra cost: room service, spalatorie si curatatorie, bauturi energizante, doctor, babysitter, forograf, coafor, spa center masaje si trataemnte,. magazine, sporturi acvatice.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

23 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 779.5 /pers

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 770 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 803 /pers

WhatsApp Alert