Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul este localizat in statiunea Side, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 8 km de centrul orasului Side. Hotel Alba Royal Side este situat pe plaja de nisip si a fost construit in 2008.Hotelul se intinde pe o suprafata totala de 10800 mp si primeste doar turisti care au minim 18 ani. Hotelul are un total de 222 camere dintre care 168 camere standard (max. 3 pers., 26 mp), 48 camere superioare (max. 3 pers., 32 mp) si 6 camere family (2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 41 mp). Facilitati camere: Toate camerele sunt frumos decorate si complet dotate cu facilitati precum: TV satelit, balcon, aer conditionat individual, minibar, seif, telefon, curatenie zilnica. Facilitati hotel: Acest hotel de 5* ofera servicii si facilitati precum: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc si cubanez), 6 baruri, camera de bagaje, receptie 24 de ore., schimb valutar.Alte facilitati si servicii: parcare, inchirieri auto, taxi, spalatorie si calcat haine, internet cafe, frizerie, curatatorie, medic la cerere. Alte facilitati: animatie, program de seara, discoteca, muzica live, mini fotbal, aerobic, baschet, boccia, tenis de masa, terenuri de tenis, sala fitness. Servicii contra cost:biliard, bowling, tenis - rachete si mingi de inchiriat, sporturi de apa cu motor. Facilitati copii: piscina, teren de joaca, tobogane de apa pentru copii, mini Club, babysitter (contra cost). Plaja este proprie si cu nisip. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele, prosoapele - gratuit.
Sport si agreement

Hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele activități gratuite: aerobic, baschet, mini fotbal, tenis de masă, sală de fitness și contra cost: biliard, bowling, tenis și sporturi de apă cu motor.


Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


Facilitati camere

Hotelul dispune de un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (cu specific pescăresc, turcesc și cubanez – o dată pe săptămână gratuit, cu rezervare în prealabil), 6 baruri, animație, program de seară, muzică live, schimb valutar, recepție, cameră de bagaje și contra cost: curățătorie, spălătorie, frizerie, internet café și parcare.


Plaja

Hotelul deține plajă proprie de nisip, cu umbrele, șezlonguri, saltele și prosoape gratuite.


Localizare

Hotelul Alba Royal 5* este situat pe plajă, la 8 km de centrul stațiunii Side și la 55 km de aeroport. Acesta a fost construit în anul 2008 și este Adults Only.


Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, aer condiționat individual, balcon, TV prin satelit, telefon, mini bar, room service (contra cost).

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

17 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1477 /pers

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 708 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 827.5 /pers

WhatsApp Alert