Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul este situat în regiunea Oba este la 2,5 km de centrul orașului Alanya și la 125 km de Aeroportul Antalya. Hotelul privat este situat pe malul mării. Hotelul este format dintr-o clădire cu 5 etaje, cu 91 de camere, 230 de paturi, toate cu vedere la mare sau la piscină. Hotelul detine urmatoarele facilitati: Hol spațios decorat modern, lobby bar recepție, 2 lifturi, lounge, lounge cu TV, restaurant, bar la piscină, cantină și snack bar, minimarket, fotograf, baie turcească, saună, masaj, sală de sport, internet cafe, sală de lectură, piscină în aer liber si sectiune copii, 2 tobogane cu piscina de activitate, terase la soare, tenis de masa, biliard, volei pe plaja.
Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor biliard, volei de plaja, baie turceasca, sauna, masaj, sala de sport, internet cafe, sala de lectura, piscina exterioara si sectiune pentru copii, 2 tobogane cu piscina de activitate, terase la soare, tenis de masa, biliard, volei pe plaja.


info


***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 


Localizare

Hotelul este situat în regiunea Oba este la 2,5 km de centrul orașului Alanya și la 125 km de Aeroportul Antalya.

 

 


Facilitati hotel

Hol spațios decorat modern, lobby bar recepție, 2 lifturi, lounge, lounge cu TV, restaurant, bar la piscină, cantină și snack bar, minimarket, fotograf, baie turcească, saună, masaj, sală de sport, internet cafe, sală de lectură, piscină în aer liber si sectiune copii, 2 tobogane cu piscina de activitate, terase la soare, tenis de masa, biliard, volei pe plaja.


Facilitati camere

În camerele mobilate cu gust există baie, WC, cadă cu duș, uscător de păr, telefon banyoda, sistem split de aer condiționat cald și rece, TV LCD cu conexiune prin satelit, canal de muzică de la TV, telefon, minibar, seif electronic și balcon. Pardoselile camerei sunt acoperite cu ceramica la etajul 1, iar celelalte podele sunt acoperite cu parchet. Toate camerele au vedere la mare și vedere la piscină. Unele camere cu vedere la mare au și vedere spectaculoasă la Castelul Alanya.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa

Alanya, Antalya, Turcia

de la 779.5 /pers

17 % Early Booking
ANTIQUE ROMAN PALACE

ANTIQUE ROMAN PALACE

Alanya, Antalya, Turcia

de la 920.5 /pers

17 % Early Booking
Sealife Buket Resort & Beach

Sealife Buket Resort & Beach

Alanya, Antalya, Turcia

de la 932.5 /pers

WhatsApp Alert