Schimba datele

Oferte

Cele mai frumoase Targuri de Craciun din Romania

Tarif: Camera dubla / tripla - 299 lei / persoana adult - Sejur 1 noapte / 2 zile 

Tarif: Camera dubla / tripla - 269 lei / persoana copil (2-11.9 ani)  - Sejur 1 noapte / 2 zile 

*** Pentru supliment single se achita 99 lei in plus

Ziua 1:

BUCUREȘTI – BRASOV – CLUJ-NAPOCA 

Întâlnire cu însoțitorul de grup la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Brasov pentru a ne bucura de spiritul de sarbatoare de la Targul de Craciun din Brasov din Piata Sfatului, unde este inaltat bradul de Craciun si sunt amenajate cca 40 de casute pentru produse de artizanat, ornamente de Craciun, produse de gastronomie si bauturi calde. Concerte de colinde, muzica corala, solisti si formatii de muzica usoara si populara vor intregi atmosfera feerica a targului. Pornim apoi spre Targul de Craciun din Cluj Napoca organizat in Piata Unirii, luminata pentru a creea o atmosfera specifica de iarna si de sarbatoare, unde se vor organiza concerte pentru toate gusturile muzicale si nu in ultimul rand, cea mai mare atractie a targului, patinoarul. La final de zi, pornim spre cazarea din zona Turda.

Ziua 2:

SALINA TURDA – SIBIU – BUCURESTI

Dimineața, după micul dejun, plecam spre Salina Turda, un adevarat muzeu de istorie al mineritului in sare, reamenajata intr-o maniera foarte pitoreasca si reintrodusa in circuitul turistic in anul 2010. Continuam spre Targul de Craciun din Sibiu, organizat in Piata Mare inca din 2007, cand orasul a fost Capitala Culturala Europeana. Ne vor imbia casute cu vin fiert cu diverse arome si alte preparate traditionale, ateliere de executat lumanari colorate sau biscuiti gustosi si imbietori si turta dulce parfumata, ornamente de pom etc, toate intr-o atmosfera de sarbatoare. Pornim, apoi, spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

SUPLIMENTE:

- Locuri preferențiale in autocar 20 lei/pers.

- Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferențiale se va taxa cu 20 lei/pers.

***Important: Urcarea in autocar se va face in functie de data inscrierii, iar confirmarea locurilor preferentiale se face in limita disponibilitatii. In autocar, copiii cu vârsta până în 14 ani nu pot ocupa locuri pe primul rând de banchete si nici prima bancheta dupa usa a 2-a.

✓ Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.

✓ Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100%. 

ATENŢIE:

Grup minim 35 pers.

- În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;

- În cazul unui grup mai mic de 35 pers. (29-34 persoane) se va achita un supliment de 30 lei/persoană;

- Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.

- Persoanele care vor călători singure pot opta pentru Partaj în camera dublă/tripla, situatie în care agenția va aloca, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, 1, maxim 2 persoane pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turiștii NU vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.

- Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% din suma incasata 

*** Obiectivele marcate prin caractere îngroşate şi înclinate (Bold-Italic) se vor vizita doar pe exterior.

*** Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

- 30 % avans la inscriere 

- diferenta cu 30 zile inainte de plecare 

Cele mai frumoase Targuri de Craciun din Romania

Tarif: Camera dubla / tripla - 299 lei / persoana adult - Sejur 1 noapte / 2 zile 

Tarif: Camera dubla / tripla - 269 lei / persoana copil (2-11.9 ani)  - Sejur 1 noapte / 2 zile 

*** Pentru supliment single se achita 99 lei in plus

Localizare

 
WhatsApp Alert