Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Locatie: Hotelul se afla la 130km de aeroportul Antalya si la 38km de Alanya – Aeroportul Gazipasha. Centrul orasului Alanya este la 7km distanta. Facilitati hotel: Restaurantul hotelului are o terasa cu vedere la Castelul din Alanya si ofera preparate locale si internationale. Complexul ofera multiple facilitati pentru copii cum ar fi topogane de apa si teren de joaca.Alte facilitati: 8 baruri, patiserie (inghetata, fursecuri, ceai, cafea) gozleme, 4 piscine exterioare, piscina interioara , 5 tobogane, medic la solicitare, centru SPA, coafor , lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, sala de conferinte (pentru 53 si 350 pers.), internet cafe (contra cost) internet WiFi (in lobby, gratuit). RESTAURANTE SI BARURI: Snack Bar Bar pe Plajă Gustare de Noapte Patiserie My Kumpir Clătite Turcești Înghețată Grătar A la Carte Restaurant cu Pește A la Carte Facilitati camera: Dus Canapea TV Minibar Aer conditionat Telefon (taxa suplimentara) Wi-Fi (taxa suplimentara) Seif (taxa suplimentara) Cana/Kit de ceai/cafea Uscator de par Uscator de haine Kit de igiena Plaja: Plaja se afta la 900 de metrii cu transport gratuity, iar schimbul prosoapelor de plaja au extra cost.
Facilitati camera

Clubul este alcatuit dintr o cladire principala si 16 anexe.

Camerele moderne si spatioase ale hotelului sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, seif,minibar, TV satelit si balcon, aparat cafea/ceai, wi-fi (extra fee).


Localizare

Hotelul Club Paradiso este situat la 900 m de plaja ( transfer gratuit) si la 7 km de centrul statiunii Alanya.


Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai foarte multe facilitati: receptie,restaurant principal,lobby,patru piscine exterioare cu topogane si sezlonguri , umbrele gratuite bar la piscina,piscina interioara,snack bar,bar pe plaja,aerobic,sala de fitness, sauna, jacuzzi, teren de tenis,loc de joaca pentru copii,miniclub (4-12 ani) club adolescenti (12-16 ani),mini disco, program de animatie in fiecare seara.

Contra cost:biliard,darts, playstation, sporturi acvatice, masage si tratamente corporale.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa

Alanya, Antalya, Turcia

de la 669.5 /pers

19 % Early Booking
ANTIQUE ROMAN PALACE

ANTIQUE ROMAN PALACE

Alanya, Antalya, Turcia

de la 828.5 /pers

15 % Early Booking
Sealife Buket Resort & Beach

Sealife Buket Resort & Beach

Alanya, Antalya, Turcia

de la 880.5 /pers

WhatsApp Alert