Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Situat pe malul mării in zona istorica a statiunii și la 10 minute de plaja Monastir și Ribat de Monastir. Bourguiba Mausoleul și Stade Mustapha Ben Jannet se găsesc la o distanță de aprox. 2 km de hotel.
Facilitati camere

Cele 200 de camere sunt dispuse pe 5 etaje și sunt dotate cu A/C, baie cu uscător de păr, TV-satelit, telefon, seif, oferă și posibilitatea de 2 paturi suplimentare.


Sport si agrement

Turiștii cazați în hotel au la dispoziție următoarele modalități de petrecere a timpului liber: biliard, tenis de masă, aerobic, mini-golf, baschet, tenis de câmp, volei, sală de fitness, saună, masaj, discotecă.


Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant, bar, cafenea, recepţie 24 h, grădină, terasă, magazine, sală de conferințe, servicii de spălătorie, piscină interioară și exterioară cu bar, piscină pentru copii, mini-club, programe de animație, casă de schimb valutar și parcare. 

 


Localizare

Hotelul Delphin El Habib este situat în centrul istoric al oraşului Monastir, la 10 minute de mers pe jos de plaja din Monastir şi la 2 km distanţă de Bourguiba Mausoleul și Stade Mustapha Ben Janne. 


Facilitati pentru copii

Hotelul este recomandat familiilor cu copii, cei mici putând beneficia de o mulțime de facilități create exclusiv pentru aceștia, printre care un waterpark, o piscină de mică adâncime, servicii de babysitting și un miniclub unde se pot bucura de diverse jocuri și activități distractive.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

1 % Early Booking
SAHARA BEACH AQUAPARK RESORT

SAHARA BEACH AQUAPARK RESORT

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 564 /pers

HELYA BEACH RESORT

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 477 /pers

7 % Early Booking
EL MOURADI SKANES

EL MOURADI SKANES

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 416.5 /pers

WhatsApp Alert