Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul Domes of Elounda este situat in statiunea Elounda, la 75 km distanta de aeroportul din Heraklion si la 11 km de Agios Nikolaos.
Localizare

Hotelul Domes of Elounda este situat in statiunea Elounda, la 75 km distanta de aeroportul din Heraklion si la 11 km de Agios Nikolaos. Este un complex cu o suprafata de 16.000 m², oferind o panorama superba asupra marii.


Facilitati Hotel

 sauna (la SPA), club fitness, spalatorie, centru business, servicii de secretariat, teren de tenis, aerobic, tenis de masa, cursuri individuale, sporturi acvatice la plaja, piscine, meniu pentru copii, jocuri video.
Centrul spa al hotelului include o piscină interioară cu apă de mare, saună, baie de aburi şi cadă cu hidromasaj. Acesta oferă, de asemenea, terapii de întinerire, cum ar fi tratamente faciale şi masaj.
Cele 3 restaurante oferă un cadru informal lângă plajă sau săli de mese elegante cu vedere panoramică la mare.


Facilitati camere

Camerele au aer condiționat, baie, uscător de păr, minibar, apă minerală (mai mult - zilnic), coș cu fructe la sosire, seif, TV prin satelit, CD/DVD player - la cerere, telefon, internet, sticlă de vin grecesc sau șampanie, alegere de perne, balcon sau terasă, piscină și jacuzzi, halate de baie, papuci, trusă de prim ajutor, hârtiile se fac zilnic - la cerere.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://domesresorts.com/domesofelounda/) si a fact sheet-ului!

 

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

ARISTEA HOTEL (ELOUNDA)

Elounda, Creta-Heraklion, Grecia

de la 356 /pers

AQUILA ELOUNDA VILLAGE

Elounda, Creta-Heraklion, Grecia

de la 970.5 /pers

ELOUNDA ORAMA

Elounda, Creta-Heraklion, Grecia

de la 548.5 /pers

WhatsApp Alert