Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Localizare: Hotelul este situat pe plaja cu nisip fin, în centrul staţiunii Port El Kantaoui, la 2 km de golful El Kantaoui, la 10 km de orașul Sousse, 35 km distanţă de aeroportul Monastir, și la 70 de km de stațiunea Yasmine Hammamet. Facilitatile camerelor: Cele 572 de camere al hotelului sunt distribuite în 54 de pavilioane care sunt conectate între ele de alei cu flori. Toate camerele sunt dotate cu baie privată, telefon, TV-satelit, balcon sau terasă, A/C. Facilitatile hotelului: Hotelul este bine pregătit pentru primirea oaspeților și oferă un restaurant cu terasă panoramică, pizzerie, cafenea în stil maur, snack-bar, spații publice cu aer condiționat, casă de schimb valutar, salon de înfrumusetare, club pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 13 și 17. Sport si agrement: Puteți să vă relaxați în centrul de spa și sănătate al hotelului, pe cele 5 terenuri de tenis dintre care 2 sunt luminate, teren de fotball, biliard, masaj, sală de fitness, baschet, volei, windsurfing, hidrobiciclete, canoe, diferite sporturi de apă și închirieri ambarcațiuni de mici dimensiuni. Facilitati copii: Piscină pentru copii, animație atât ziua cât și seara, mini-club pentru cei cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Piscina: 2 piscine exterioare, de asemenea și un bar. Plaja: Plaja cu nisip fin alb este la doar câteva minute depărtare, hotelul nu dispune de plajă privată.
Facilitati Camere

Cele 572 de camere al hotelului sunt distribuite în 54 de pavilioane care sunt conectate între ele de alei cu flori. Toate camerele sunt dotate cu baie privată, telefon, TV-satelit, balcon sau terasă, A/C.


Localizare

Hotelul este situat pe plaja cu nisip fin, în centrul staţiunii Port El Kantaoui, la 2 km de golful El Kantaoui, la 10 km de orașul Sousse, 35 km distanţă de aeroportul Monastir, și la 70 de km de stațiunea Yasmine Hammamet.   


Facilitati Hotel

Hotelul este bine pregătit pentru primirea oaspeților și oferă un restaurant cu terasă panoramică, pizzerie, cafenea în stil maur, snack-bar, spații publice cu aer condiționat, casă de schimb valutar, salon de înfrumusetare, club pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 13 și 17. 
Sport si agrement: Puteți să vă relaxați în centrul de spa și sănătate al hotelului, pe cele 5 terenuri de tenis dintre care 2 sunt luminate, teren de fotball, biliard, masaj, sală de fitness, baschet, volei, windsurfing, hidrobiciclete, canoe, diferite sporturi de apă și închirieri ambarcațiuni de mici dimensiuni.
Facilitati copii: Piscină pentru copii, animație atât ziua cât și seara, mini-club pentru cei cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani.
Piscina: 2 piscine exterioare, de asemenea și un bar.
Plaja: Plaja cu nisip fin alb este la doar câteva minute depărtare, hotelul nu dispune de plajă privată

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

EL MOURADI CLUB SELIMA

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 433 /pers

THALASSA SOUSSE RESORT & AQUAPARK

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 458 /pers

IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 734.5 /pers

WhatsApp Alert