Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Localizare Hotelul este situat in statiunea Side, la 64 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de orasul Side. Facilitati hotel Restaurantul principal serveste preparate locale si internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 4 restaurante a la carte cu specific italian, mexican, turcesc si pescaresc. Hotelul detine si 4 piscine exterioare dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Plaja proprie este cu nisip si detine si un bar pe plaja unde turistii pot servii diferite bauturi racoritoare. Facilitati camera Renovat in 2016, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 7 nivele, 12 cladiri Club cu 2 si 3 nivele si 2 cladiri Resort cu 4 nivele. Camerele sunt spatioase si dotate modern cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.
Localizare

Hotelul este situat in statiunea Side, la 64 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de orasul Side.


Facilitati camera

Renovat in 2016, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 7 nivele, 12 cladiri Club cu 2 si 3 nivele si 2 cladiri Resort cu 4 nivele. Camerele sunt spatioase si dotate modern cu uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.


Facilitati hotel

Restaurantul principal serveste preparate locale si internationale in stil bufet. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 4 restaurante a la carte cu specific italian, mexican, turcesc si pescaresc. Hotelul detine si 4 piscine exterioare dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Plaja proprie este cu nisip si detine si un bar pe plaja unde turistii pot servii diferite bauturi racoritoare.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

23 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 779.5 /pers

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 770 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 803 /pers

WhatsApp Alert