Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Construit in 1971 in stil tipic cretan si renovat complet in 2008, hotelul Ikaros Beach Luxury Resort este un complex elegant, ofera o atmosfera intima si reuseste sa multumeasca chiar si cel mai pretentios client prin serviciile oferite. Localizat in Malia, Ikaros Beach Luxury Resort & Spa ofera oaspetilor sai o plajă de nisip privată, 4 piscine şi preparate rafinate si delicioase din bucătăria grecească şi internaţională.
Facilitati Hotel

Construit în 1971, renovat complet în 2008, hotelul in stil tipic cretan se afla pe o mica colina inconjurata de apa cristalina a marii. Hotelul dispune de camere pentru persoanele cu dizabilitati. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: plaja privata cu nisip, Spa, shuttle bus pentru „Crete Golf Club” si „Star Beach Water Park”, petreceri pe plaja, restaurant principal buffet, a la carte „Ayeri” cu specific mediteranean, snack bar, lobby bar, lounge bar, bar „Daedalos”, 4 piscine exterioare, 1 piscina interioara, jacuzzi, magazine, baie turceasca, masaj, rent a car, parcare, centru de conferinte (pâna la 300 pers.), sala TV, centru SPA, schimb valutar, internet-cafe (contra cost), spalatorie si curatatorie chimica, loc de joaca pentru copii, mini club (4-12 ani), serviciu de babysitting.

Centru Spa, sauna, jacuzzi, sala fitness, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, sporturi acvatice (contra cost), yoga, tir cu arcul, amfiteatru, animatie, muzica live, Aqua Park (la 4 km de hotel), Club de golf (la 15 km de hotel).


Localizare

Hotelul este situat la 33 km de aeroportul orasului Heraklion, la 30 de minute de centrul Heraklion si Agios Nikolaos, în apropiere de Malia si Stalida, pe malul marii.


Facilitati camere

Baie privata cu cada sau dus si uscator de par, TV, aer conditionat, radio, telefon cu casuta vocala, ceas desteptator, mini-bar (extra), set pentru ceai/cafea, seif (gratuit), internet (contra cost), halate, papuci (suite), curatenie în camera – zilnic, pat pentru copii (la cerere).

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.ikarosvillage.gr) si a fact sheet-ului!

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

MEMENTO CLUB DESSOLE MALIA BEACH

Mallia, Creta-Heraklion, Grecia

de la 719.5 /pers

CRETA VERANO

Mallia, Creta-Heraklion, Grecia

de la 378.5 /pers

5 % Early Booking
SOLIMAR RUBY

SOLIMAR RUBY

Mallia, Creta-Heraklion, Grecia

de la 969.5 /pers

WhatsApp Alert