Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 6 Nopti , 19.09.2024 -25.09.2024

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
ECONOMY ROOM
Mic dejun
Plecare din Craiova / Avion Detalii
1 201 €
Servicii incluse
  • Bilet avion cursa charter
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • 6 nopti cazare
  • Masa in functie de hotelul ales
  • Asistenta turistica.
Servicii neincluse
  • Taxa hotel - se plateste la fata locului
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte taxe si cheltuieli personale
  • Programe optionale
  • Asigurare (storno+medicala).
Transe de plata
  • 600.5 € pana la 14.05.2024
  • 600.5 € pana la 29.08.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Detalii Pret
Camera : ECONOMY ROOM
Masa : Mic dejun
Alte detalii : Plecare din Craiova / Avion
Detalii
1 201 €
Servicii incluse
  • Bilet avion cursa charter
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • 6 nopti cazare
  • Masa in functie de hotelul ales
  • Asistenta turistica.
Servicii neincluse
  • Taxa hotel - se plateste la fata locului
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice
  • Alte taxe si cheltuieli personale
  • Programe optionale
  • Asigurare (storno+medicala).

Descrierea Hotelului


Lato Annex Boutique Rooms este situat in centrul orașului Heraklion, la 2,5 km de plaja Amoudara, la 400 m de Muzeul de Arheologie din Heraklion. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, o recepție deschisă nonstop și room service, precum și WiFi gratuit. Parcarea privată poate fi aranjată la un cost suplimentar. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, cutie de valori și TV, iar anumite camere de la Lato Annex Boutique Rooms au balcon. La unitatea de cazare toate camerele au lenjerie de pat și prosoape.
Facilitati Hotel

Recepție/Recepție deschisă 24 de ore pe zi, 626 Restaurant Lounge și City Garden, serviciu de transfer aeroport/port, scaune pentru copii la restaurant, bar restaurant, închiriere de mașini și motociclete, doctor (la cerere), check-out rapid disponibil, gratuit Wi-Fi, Restaurant Herb's Garden disponibil la Lato Boutique Hotel, Serviciu de menaj, Colț de internet (acces gratuit), Serviciu de spălătorie și călcătorie, Zona de parcare disponibilă, Animale de companie permise, Room Service/Servicii de catering, Seif


Localizare

Situat chiar vizavi de emblematicul Lato Boutique Hotel, Lato Annex Boutique Rooms este situat convenabil într-un cartier liniștit de pe strada Epimenidou, cu toate atracțiile orașului alături. Cazarea în camerele noastre confortabile de la Lato Annex Boutique Rooms, în nuanțele relaxante ale apusului, oaspeții se bucură de un sejur liniștit după o zi lungă de aventură în orașul Heraklion. La un minut de mers pe jos de portul venețian și de orașul pitoresc Heraklion și la doar 15 minute de mers cu mașina de Palatul Knossos. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces gratuit la internet și de toate facilitățile proprietăților noastre parte Lato Boutique Hotel și Olive Green Hotel, inclusiv spa, restaurante, recepție, parcare și concierge. Aeroportul Heraklion, Nikos Kazantzakis, este situat la 15 minute cu mașina de hotel. La terminalul de feriboturi se poate ajunge în 10 minute de mers pe jos, iar centrul orașului este la doar câțiva pași.


Facilitati camere

Cameră cu vedere la oraș: 18-20 m2, pat dublu sau paturi twin
Camerele cu vedere la oraș sunt concepute pentru confortul dumneavoastră. Oferte în tipuri duble (fie pat twin sau queen-size) și triple (queen + pat de o persoană), camerele cu vedere la oraș au stil interior plin de culoare și balcon privat. Toate camerele duble sunt situate la etajul 1, în timp ce unele camere triple sunt situate la etajul 2 și oferă vedere laterală la mare.
Facilități: Aer condiționat, Articole de baie, TV prin cablu-satelit, TV cu ecran plat, Acces la internet de mare viteză, Acces la internet, Balcon privat, Seif, Ferestre izolate fonic, Televizor, Acces la internet Wi-Fi (gratuit), Scriere Birou
 
Cameră Economy: 15m2, pat dublu sau paturi twin
Camerele confortabile Economy sunt toate situate la parter. Toate camerele au iluminat natural și ferestre cu vedere la partea din spate a clădirii. Toate facilitățile esențiale sunt incluse.
Facilități: Aer condiționat, Articole de baie, Încuietori electronice, TV cu ecran plat, Acces la internet de mare viteză, Acces la internet, Seif, Ferestre izolate fonic, Televizor, Acces la internet Wi-Fi (gratuit), Birou
 
Cameră cu vedere la mare: 20 m2, pat dublu sau paturi twin
Decorate cu gust, camerele noastre cu vedere la mare sunt situate la etajul 2 și oferă vedere la Marea Cretei de pe balcon. Sunt cele mai spațioase camere ale proprietății, cu mobilier confortabil și contemporan și pot găzdui până la 2 persoane.
Facilități: aer condiționat, articole de toaletă, TV prin cablu-satelit, dulap, încuietori electronice, TV cu ecran plat, uscător de păr, acces la internet de mare viteză, acces la internet, balcon privat, mufă de ras, seif, vedere la mare, ferestre izolate fonic, televizor , Acces la internet Wi-Fi (gratuit), Birou de scris
 
Cameră standard: 15-18 m2, pat dublu sau paturi twin
Camerele standard primitoare din anexa Lato sunt situate la semi-etajul clădirii. Toate camerele au ferestre cu vedere la stradă, iar unele au acces la o curte vesela, cu un bougainvillea uriaș care te invită să-ți faci timp și să te relaxezi după o plimbare lungă în centrul orașului.
Facilități: aer condiționat, articole de toaletă, TV prin cablu-satelit, încuietori electronice, TV cu ecran plat, acces la internet de mare viteză, acces la internet, priză de ras, cutie de valori, ferestre izolate fonic, televizor, acces la internet Wi-Fi (gratuit) ), Birou
 
Cameră triplă cu vedere la oraș: 18-20 m2, pat dublu sau paturi twin
Camerele triple cu vedere la oraș sunt concepute pentru confortul dumneavoastră. Camerele triple cu vedere la oraș au un stil interior plin de culoare și un balcon privat. Acestea sunt situate la etajele 1 și 2 ale proprietății.
Facilități: aer condiționat, articole de toaletă, TV prin cablu-satelit, dulap, încuietori electronice, TV cu ecran plat, uscător de păr, acces la internet de mare viteză, acces la internet, balcon privat, mufă de ras, seif, ferestre izolate fonic, televizor, Wi- Acces Internet Fi (gratuit).
 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.lato.gr/annex) si a fact sheet-ului!

 

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

AQUILA ATLANTIS HOTEL

Heraklion, Creta-Heraklion, Grecia

de la 659.5 /pers

WhatsApp Alert