Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului



Facilitati camere

Materialele naturale folosite in designul interior va vor completa sentimentul de relaxare. Camerele includ WiFi gratuit, TV prin satelit, birou, telefon, seif electronic, halate de baie si papuci, uscator de par, articole de toaleta, aparat de cafea, mini-frigider (apa imbuteliata gratuit zilnic), oglinda cosmetica, balcon sau terasa.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.lyttosmare.gr/) si a fact sheet-ului!

 


Localizare

Statiunea este situata pe o frumoasa plaja cretana cu ape albastre cristaline iar aeroportul Heraklion este la aproximativ 22 km.


Facilitati Hotel

Exista diverse restaurante, puteti sa alegeti dintre restaurantul principal, taverna greceasca, gustari de strada sau restaurantul a la carte Wok & Chopsticks pentru gustari la pranz langa piscina. Hotelul are trei baruri: un lobby bar, un bar la piscina si un bar pe plaja, unde va puteti relaxa si savura o bautura racoritoare. In cadrul hotelului, exista doua piscine, inclusiv o piscina principala si o laguna. Copii vor aprecia cu siguranta mini-cluburile oferite de hotel. Sporturile si activitatile includ un centru sportiv cu terenuri de tenis, tir cu arcul, terenuri de baschet, terenuri de golf si volei pe plaja. Exista, de asemenea, o sala de sport bine echipata si un centru spa cu doua etaje, care ofera o varietate de tratamente de wellness si infrumusetare (contra cost). Alte facilitati ale hotelului includ un minimarket si o sala de jocuri.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

8 % Early Booking
BELLA BEACH HOTEL

BELLA BEACH HOTEL

Anissaras, Creta-Heraklion, Grecia

de la 1230 /pers

LYTTOS BEACH

Anissaras, Creta-Heraklion, Grecia

de la 1114 /pers

ATLANTICA CALDERA PALACE

Anissaras, Creta-Heraklion, Grecia

de la 1071.5 /pers

WhatsApp Alert