Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 110 km de aeroportul din Antalya si la 12 km de orasul Alanya. Localizare Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 110 km de aeroportul din Antalya si la 12 km de orasul Alanya. Facilitati hotel Restaurante: Restaurant principal, 2 restaurante a la carte cu specific otoman si pescaresc. Plaja si piscine: Plaja este in imediata apropiere a hotelului, la 150 metrii, si este o plaja cu nisip dotata cu un bar pe plaja. 3 piscine exterioare, piscina interioara, 5 topogane, Copii au acces la o piscina exterioara, 3 topogane acvatice. Sporturi:: loc de joaca, mini-club, darts, volleyball, tenis de masa, basketball, Activități de animație: Jocuri Zilnice, Activități Sportive, Spectacole Nocturne Profesionale. Noaptea Turcească. Karaoke Altele: cinema, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie, sali de conferinta Facilitati camera Deschis in 2006, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 7 nivele. Camerele sunt dotate standard cu: baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar.
Facilitati camera

Deschis in 2006, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 7 nivele. Camerele sunt dotate standard cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.


Facilitati hotel

Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific otoman si pescaresc. Hotelul detine 3 piscine exterioare, piscina interioara, 5 topogane, cinema, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie si sali de conferinta. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip dotata cu un bar pe plaja. Copii au acces la o piscina exterioara, 3 topogane acvatice, loc de joaca si mini-club.


Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 110 km de aeroportul din Antalya si la 12 km de orasul Alanya.


Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa

Alanya, Antalya, Turcia

de la 742 /pers

14 % Early Booking
ANTIQUE ROMAN PALACE

ANTIQUE ROMAN PALACE

Alanya, Antalya, Turcia

de la 485.5 /pers

19 % Early Booking
Sealife Buket Resort & Beach

Sealife Buket Resort & Beach

Alanya, Antalya, Turcia

de la 742.5 /pers

WhatsApp Alert