Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Monarch Club Rivage Monastir este clasificat ca sat de vacanță și este ideal pentru vacanțele în familie. Hotelul dispune de 226 de camere, inclusiv 132 de bungalouri, 60 de camere standard de familie, 28 de camere de familie superioare (2 camere separate) si 2 apartamente; Situat la 1,9 km de golful Palm Links Monastir, la 4 km de Aeroportul Habib Bourguiba Monastir, la 42 km de Aeroportul Enfidha-Hammamet și la 170 km de Aeroportul Tunis-Cartagina.
Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor piscină în aer liber, parcare privată, restaurant, un club pentru copii, recepție deschisă nonstop, WiFi gratuit.


Localizare

Hotelul Monarque Club Rivage este situat în Monastir, la 6,1 km de Golf Palm Links Monastir. Terenul de golf Flamingo este la 10 km de proprietate, iar Muzeul de Arheologie Sousse este la 13 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Monastir Habib Bourguiba, situat la 2 km de Monarque Club Rivage.


Facilitati camere

La hotel, fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, dulap, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat, prosoape și balcon cu vedere la grădină. Camerele vor oferi oaspeților un frigider.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

1 % Early Booking
SAHARA BEACH AQUAPARK RESORT

SAHARA BEACH AQUAPARK RESORT

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 564 /pers

HELYA BEACH RESORT

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 477 /pers

7 % Early Booking
EL MOURADI SKANES

EL MOURADI SKANES

Monastir, Tunisia, Tunisia

de la 416.5 /pers

WhatsApp Alert