Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului



Facilitati Camere

Camerele de la Palm Beach Resort (Families and Couples Only) sunt decorate în culori vii, cu mobilier din lemn si dispun de TV prin satelit, minibar, baie privată si balcon.


Nota

Vă rugăm să rețineți că temporar nu se oferă kiteboarding sau windsurfing de pe plaja hotelului. Clienții cu echipament propriu nu vor avea voie să intre în mare de pe plaja hotelului. 


Facilitati Hotel

Hotelul are 2 piscine, zonă de plajă privată și un club de scufundări. Restaurantul tip bufet de la Palm Beach Resort servește preparate locale și mâncăruri internaționale. Barul oferă băuturi revigorante și gustări. Oaspeții se pot relaxa cu un masaj la centrul de wellness, care include saună și sală de sport. Echipa de divertisment organizează diferite activități și jocuri pe tot parcursul zilei. La centrul de scufundări Caves pot fi practicate diverse sporturi nautice, precum scufundări, snorkelling și windsurfing.


Localizare

Această este situat in zona Al Ahya, la doar 6 km de orasul vechi Dahar si la 3 minute față de plajă. Aeroportul Internațional din Hurghada este la 13 km. La proprietate este disponibilă parcare privată gratuită. Este locul ideal atat pentru cei care doresc sa faca sporturi acvatice cat si pentru cei care doresc doar sa se relaxeze la piscina sau la plaja.

Localizare

 
WhatsApp Alert