Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului



Descriere

Hotelul Magus este situat la 4 minute cu maşina de aeroportul din Baia Mare şi are vedere la munte, un restaurant à la carte și facilităţi de banchet şi conferinţe. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Camerele și suitele de la Hotelul Magus sunt izolate fonic şi au aer condiționat şi mobilier clasic, inclusiv paturi tapițate. Toate unităţile sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu și birou. Acestea au o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot bucura de o băutură din minibarul disponibil contra cost. Camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele au vedere la munte sau la grădină.

Oaspeţii se pot relaxa în grădină sau pe terasă. Centrul de afaceri și serviciile de fax/fotocopiere sunt oferite la un cost suplimentar, iar personalul de la recepție este disponibil nonstop. Parcarea privată este gratuită.

Oaspeţii pot savura preparate din bucătăria locală și internațională la restaurant sau se pot bucura de o băutură la bar. Aceştia au la dispoziţie şi un club de noapte.

Centrul istoric al oraşului Baia Mare și Piața Libertății se află la 7 km de hotel. Sighetu Marmației este la 70 km. Aeroportul Internațional Satu Mare este la 47 km de proprietate. Parcul Natural Munţii Maramureșului se află la 102 km.

  • Avans 50% la rezervare, 50% pana la data de 15 Decembrie (in cazul platii cu tichete de vacanta tichetele se vor trimite prin curierat, costul transportului fiin achitat de clienti).
  • Pentru camerele single: se va plati suma intreaga pentru 2 persoane

Preturi copii:

- 0-3 ani - Gratuit

- 4-12 ani - 800 lei 

- 13-17 ani - 1000 lei 

Petrecem revelionul moroseneste!

Tarife: Camera Standard Double - 1790 lei/persoana - sejur 5 zile / 4 nopti 

Camera Deluxe Double - 1890 lei/persoana - sejur 5 zile / 4 nopti 

Camera Superior Double - 2100 lei/persoana - sejur 5 zile / 4 nopti 

Camera Junior Suite - 2300 lei/persoana - sejur 5 zile / 4 nopti 

Camera Magus Suite - 2500 lei/persoana - sejur 5 zile / 4 nopti 

30 Decembrie - Ajunși la hotel vom fi întâmpinați cu un bufet tradițional de bunătățuri locale, așa, ca la carte! Dacă vremea ține cu noi, ieșim în grădină, savurăm un vin fiert și o horincă dupa care vom dansa o horă cu invitații noștri speciali .
31 Decembrie - Începem ziua cu circuitul de cultură și artă Maramureșeană unde vom vizita locații renumite precum Mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânța, Memorialul victimelor comunismului din Sighetul Maramației și multe alte atracții turistice. . Ne întoarcem la hotel, ne odihnim puțin, ne îmbrăcăm cele mai frumoase haine pentru a petrece noaptea de revelion alături de DJ Moshu și alți artiști.
1 Ianuarie - Ne trezim puțin greu după aceste zile, dar nu ratăm micul dejun prelungit. Ne așteaptă o zi cu alte surprize, deoarece va fi ziua meșterilor populari ! Renumitul meșter popular Daniel Leș ne va face o demonstrație spectaculoasă de olărit, povestind și despre istoria acestei arte în Maramureș. Meșterul artizan Mika Tiberiu ne vizitează să ne dezvăluie secretele construcțiilor de lemn în sticle de pălincă, după care vom lua o cină specială, timp în care vom viziona o proiecție de film despre Maramureș și România.
2 Ianuarie - O altă zi de călătorie și aventură! De această dată pornim într-o călătorie în timp pe Valea Vaserului, unde faimosul tren cu aburi Mocănița ne va dezvălui peisaje pitorești de iarnă pentru o experiență de neuitat. Vom încheia seara învățând dansuri populare locale de la ansamblul folcloric.

3 Ianuarie - Ne luăm rămas bun de la oaspeții noștri cu speranța de a-i revedea cât de curând

Localizare

 
WhatsApp Alert