Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


CONCEPT HOTEL


LOCALIZARE
: direct pe plaja, la 3 km de Belek si  33 km de aeroportul din Antalya, la 45 km de centrul orasului Antalya.
AN CONSTRUCTIE: 2001 camerele garden si 2003 a cladirea principala.
ULTIMA RENOVARE: 2017 cladirea principala si 2018 a camerele garden.
CAPACITATE: 743 camere.
FACILITATI HOTEL: apaquapark a 8 topogane si Crazy River, 2 pisicine exterioare cu apa proaspata, 1 piscina exterioara cu apa sarata, 2 piscine interioare cu apa proaspata, 1 piscina interioara cu apa sarata, 3 psicine separate pentru copii ( una din ele incalzite si una cu apa de mare), centru SPA EDEN : sauna, baie turceasca, piscina interioara a servicii gratuite si servicii contar-cost: 2 piscine interioare cu hidromasaj, 2 saune, 2 hammam, 18 camere de masaj, restaurant principal Sante, 3  restaurante a la carte ( mediteraneean , turcesc si pescaresc), zona pentru gustari : Akdeniz restaurant a pranz usor, patiserie Nautilus : ceai, cafea, prajituri, cafenea Gozleme, 4 baruri ( Nautilus, Nyx, Club disco open air si narghilea, Pino kids Kingdom Bar ), Sali de conferinta echipate complet.
FACILITATI CAMERE: Toate camera sunt dotate cu internet, TV prin satelit cu canale radio, mini bar, seif, aer conditionat centralizat, uscator de par, TV LCD, set pentru ceai si cafea cu cana electrica, electricitate 220 volti, meniu de perne, balcon, baby cot la cerere. Camerele garden au in jur de 33.55 mp dispun de baie cu dus, parchet laminat sau mocheta. Camerele club standard au 35.13 mp, cele din cladirea principala cu vedere la gradina au intre 34-32.55 mp, baie cu dus  sau cada.
ULTRA ALL INCLUSIVE: barurile si restaurantele servesc bauturi locale si o selectie de bauturi de import ( vodka, cognac, gin, whisky, lichior irish cream, bitter, vermut, rom, smapanie si tequila) in orele mentionate in program, sucuri fresh la micul dejun. Barul Nyx este deschis 24 de ore. In cadrul clubului disco bauturile locale si cele de import (selectie) se servesc pana la ora 02:00. Minibarul este umplut zilnic cu apa si sucuri. Restaurantele a la carte sunt contra-cost, necesita rezervare in prealabil, copii sunt acceptati in restaurantul pescaresc incepand cu varsta de 6  ani, nu exista restrictie de varsta pentru celelate restaurante. Se serveste inghetata intre anumite ore.
ACTIVITATI GRATUITE: fitness, baie turceasca, piscina interioara, sauna, gimnastica, aerobic, mese de tenis, darts, programe de animatie, spectacole seara si dansuri, muzica live, animatie pentru copii, terenuri de tenis, seif, sezlonguri si umbrele la plaja si la piscina, minibar.
SERVICII CONTRA COST: Room service, spalataorie, billiard, jcouri de bord, iluminarea terenurilor de tenis, servicii si tratamente in cadrul centrului SPA EDEN, cabinet medical, pavilioane pe plaja, sporturi acvatice motorizate.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV, telefon, mini bar (aprovizionat zilnic, gratuit, cu apă și băuturi răcoritoare), seif (gratuit), room service (contra cost) și aer conditionat centralizat. 


Facilitati hotel

Hotelul oferă turiștilor un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (pescăresc, turcesc și mediteranean, cu rezervare prealabilă), 6 baruri, 2 piscine exterioare și 3 piscine interioare, 8 tobogane cu apă, centru SPA, săli de conferințe, programe de animație, centru comercial, discotecă, internet WI-fi (în lobby), schimb valutar, coafor, spălătorie, curățătorie și parcare.


Localizare

Hotelul Maritim Pine Beach se află pe malul mării, la 3 km de centrul stațiunii Belek și la 33 km de aeroport. Hotelul a fost construit în anul 2001, ultima renovare a avut loc în anul 2013, iar anul acesta clădirea principala va fi renovată complet. Este alcatuit dintr-un corp de 5 etaje, o clădire principală cu 4 etaje și bungalowuri cu 1 sau 2 etaje.


Facilitati pentru copii

Hotelul dispune de multiple facilități pentru copii, precum: 2 piscine exterioare, bufet special, teren de joacă, mini amfiteatru, Kids Club (4-12 ani), mini zoo și baby sitter (contra cost).


Plaja

Hotelul detine plajă privată cu nisip. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.


Sport si agrement

Printre activitățile de relaxare se numără: saună, baie turcească, sală de fitness, baschet, volei, aerobic, gimnastică, tenis de masă, darts, canoe, windsurfing, iar contra cost: masaj, Jacuzzi, biliard, mini golf, jocuri video, 5 terenuri de golf și sporturi acvatice cu motor.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

Granada Luxury Belek

Belek, Antalya, Turcia

de la 1138 /pers

40 % Early Booking
Selectum Luxury Resort

Selectum Luxury Resort

Belek, Antalya, Turcia

de la 1664.5 /pers

14 % Early Booking
Sensitive Premium Resort & Spa

Sensitive Premium Resort & Spa

Belek, Antalya, Turcia

de la 1092.5 /pers

WhatsApp Alert