Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul este situat in statiunea Kusadasi, la 80 km de aeroportul din Bodrum si la 1 km de centrul orasului Kusadasi. Deschis in 2015, acest hotel ofera cazare in 442 camere repartizate in 4 cladiri. Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor si mini-bar. Pe langa restaurantul principal care serveste preparate locale, hotel mai detine 3 restaurante a la carte cu specific italian, turcesc si mediteranean. Plaja privata este la 2 km de proprietate, turistii au la dispozitie un shuttle bus. Hotelul detine de asemenea 6 piscine exterioare dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Centrul SPA ofera servicii de masaj, sauna, baie cu aburi si diferite tratamente cosmetice. Copii au si ei acces la piscina exterioara, aqua park, club pentru copii si loc de joaca.
Localizare

Hotelul Ramada Resort Kusadasi Golf este situat la 1 km de centrul orasului Kusadasi si la 80 km de Aeroportul Adnan Menderes.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant a la carte cu specific italian, restaurant a la carte cu specific turcesc, 2 baruri, 6 piscine in aer liber, piscina pentru copii, tobogane de apa pentru adulti si pentru copii, piscina interioara, tenis de masa, biliard, centru fitness, sauna, masaj, baie turceasca, prosoape pe plaja si la piscina, teren de tenis, club pentru copii, rent a car, spalatorie, curatatorie chimica, internet cafe.


Facilitati camera

Toate camerele sunt echipate cu aer conditionat, baie cu dus si uscator de par, papuci, oglinda pentru machiaj, balcon, facilitati pentru ceai si cafea in camera, TV LCD, programe satelit, telefon, minibar, zona de relaxare, seif, room-service non-stop, internet Wi-Fi gratuit.

Localizare

 
WhatsApp Alert