Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului



Facilitati camere

Camerele de la Riadh Palms sunt dotate cu baie proprie cu duș, minibar, seif, TV, aer condiționat, uscător de păr, vedere, cada cu hidromasaj, zona de relaxare, halat de baie, articole de toaleta gratuite, terasa, garderoba, uscator de ruf, prosoape.


Facilitati hotel

 Hotelul oferă următoarele facilități: acces imediat la plajă, zonă de plajă privată, piscină interioară și piscină în aer liber, facilități SPA, servicii de înfrumusețare, tratamente faciale, baie turcească, sala de fitness, saună, masaj, șezlongur și umbrele de plajă, birou de turism, schimb valutar, cameră de bagaje, bisiness center, săli de conferință și de petrecere, curățătorie chimică, bărbier, salon de frumusețe, room service, lift, magazine in incintă, Wi-Fi gratuit în zone publice, parcare privată gratuită. Pentru timpul liber, turiștii au la dispoziție plajă, divertisment de seară, animatori, darts, biliard, tenis de masă.


Localizare

Hotelul Riadh Palms este situat în stațiunea Sousse din Tunisia, la numai 200 m de mers pe jos față de plajă. Muzeul Dar Essid se află la 1,6 km de hotel. Aeroportul Internaţional Habib Bourguiba din Monastir se află la 14,3 km distanță față de hotel.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

EL MOURADI CLUB SELIMA

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 435 /pers

THALASSA SOUSSE RESORT & AQUAPARK

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 458 /pers

IBEROSTAR SELECTION KANTAOUI BAY

Sousse, Tunisia, Tunisia

de la 708.5 /pers

WhatsApp Alert