Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul Royal Seginus se va deschide in luna mai a anului 2017, aflandu-se la 17 km de centrul orasului Antalya si de 15 km de aeroport.
Plaja

Hotelul se află în linia a doua de la mare.


Localizare

Hotelul Royal Seginus 5* este situat în Lara, chiar lângă hotelul Royal Holiday Palace,  la o distanță de 15 km față de aeroportul din Antalya. Kaleici, centrul istoric din Antalya, cu baruri, cafenele și magazine locale se află la o distanță de 17 km. 


Facilități pentru copii

Hotelul oferă un Aqua Park cu tobogane pentru copii, un Luna Park și loc de joacă.


Facilitati camere

Toate camerele hotelului Royal Seginus au decor de lux și sunt dotate cu baie proprie, articole de toaletă gratuite, uscător de par, balcon, TV prin satelit, mini bar, telefon, aer condiționat. Totodata, oaspeții se pot bucura și de un dressing room, cutie de valori și ceainic electric.


Facilitati hotel

Hotelul are un restaurant luxos la care puteți degusta cele mai aparte preparate internaționale și locale, dar și 8 a la carte (italian, oriental, turcesc, steak, fructe de mare, sushi, mexican și tapas – contra cost), 9 baruri, o piscină exterioară cu tobogane și una interioară.


Sport și agrement

Oaspeții se pot relaxa gratuit la centrul SPA & Wellness cu saună, baie turcească, baie cu aburi sau contra cost cu ajutorul următoarelor proceduri: masaje sau diverse tratamente de ingrijire. Seara, se pot distra în clubul aflat în incinta hotelului.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

Delphin Be Grand

Lara , Antalya, Turcia

de la 1503.5 /pers

Baia Lara

Lara , Antalya, Turcia

de la 1131 /pers

24 % Early Booking
Sherwood Suites Resort

Sherwood Suites Resort

Lara , Antalya, Turcia

de la 949 /pers

WhatsApp Alert