Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


LOCATIE: 64 km de Aeroportul Antalya 7 km de Manavgat | 3 km de Side Acces direct la Plajă | 150 m de Stația de Autobuz Atracții: Orașul Vechi Side, Seleukia, Aspendos, Cascada Manavgat, Canionul Köprülü - Parcul Național - Zonă de Rafting, Orașul Manavgat - Piața Fermierilor (Bazar) FACILITATI HOTEL: Restaurant Principal, Restaurante A' la Carte (Bucătărie Internațională, Turcească, Italiană), Bar în Hol, Bar la Piscină, Bar pe Plajă, Snack A la Carte & Bar, Disco, Suc de portocale proaspăt stoarse la micul dejun, Patiserie, WIFI de mare viteză gratuit (pe tot teritoriul hotelului), Seif în cameră, Serviciu de trezire, Parcare restricționată PLAJA: Plajă privată cu nisip și apă mică (Acces direct la plajă) Șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă gratuite Vestiar și dușuri Poteca de plimbare de-a lungul plajei până la Orașul Vechi Side PISCINA: 1 Piscină exterioară (1,000 m², 1,40 m, apă dulce) 1 Piscină separată pentru copii (100 m², 40 cm adâncime, apă dulce) Vestiar disponibil 1 Piscină interioară (235 m², 1,40 m, apă dulce) și 1 Piscină separată pentru copii (20 m², 35 cm) (apă dulce și încălzită între 01.11-31.03) Șezlonguri, umbrelă și prosoape gratuite SPORT & DIVERTISMENT & SPECIAL PENTRU COPII: Program zilnic de animație diversă: spectacole de dans, spectacole cu invitați, bingo, competiții, muzică live, spectacole pe scenă bine decorate. Noapte turcească și spectacole de folclor. Animatie zilnică Disco 00:00 - 02:00 (Intrare și băuturi gratuite) Boccia, volei pe plajă, aerobic, aerobic în apă, polo în apă, gimnastică, darts, jocuri de plajă / piscină, tenis de masă, centru de fitness Sporturi nautice oferite de o companie locală pe plajă, contra cost Pentru copii: Mini Club pentru copii între 4 și 12 ani, animație pentru copii, Mini Disco, scaun înalt în restaurantele principale / A ’la Carte, pat pentru copii, colț pentru copii în restaurantul principal, bufet pentru copii la prânz și cină, cuptor cu microunde 24 de ore, mixer, încălzitor de biberoane, sterilizator în restaurantul principal, baby phone (în funcție de disponibilitate), unități de schimb pentru scutece în toaletele publice. ALTE SERVICII: Servicii cu plată: Check-out târziu în funcție de disponibilitate (după 12:00), Room service 24 de ore, Serviciu de băuturi îmbuteliate, Coafor, Spălătorie, Telefon, Fax, Magazine; Bijutier, Fotograf, Mini Market, Boutique, Optică, Închiriere mașini, Transfer, Servicii de taxi, Sală de jocuri JoQer, Toate tratamentele și îngrijirile la Centrul Wellness, Cabinetul medicului, Carucior pentru copii LUNA DE MIERE: Decor special în cameră, tratamente speciale și șampanie la sosire, 1 rezervare suplimentară gratuită pentru oricare dintre restaurantele A ’la Carte. Certificat de căsătorie necesar (Data nunții în decurs de 1 an înainte de sosire) WELLNESS & SPA: Saună, Baie turcească și Baie cu aburi disponibile gratuit Aplicații spa precum masaje, îngrijirea pielii, tratamente de frumusețe, Ayurveda contra cost
Localizare

Acest hotel pentru familii de top, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află chiar pe plaja cu nisip a hotelului, centrul orașului Side se află la cam 600 de m distanță. În imediata apropiere se află o stație de autobuz. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT) și se află la aproximativ 65 de km.


Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


Facilitati camera

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă și canale prin satelit oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. 


Facilitati hotel

Resortul oferă 356 de camere pe 9 etaje.

La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor.

În spațiile comune este disponibil WiFi. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate în parcarea locului de cazare.

Hotelul detine un restaurant principal si restaurante a la carte, baruri, disco, patiserie, plaja privata unde se ofera sezlonguri, umbrele de soare, prosoape, piscina atat pentru adulti cat si pentru copii.

Program zilnic de animație:

Spectacole de dans, Spectacole de invitați, Bingo, Competiții, Muzică live, Spectacole de scenă bine decorate și afișate. Spectacole de noapte turcească și folclor

Animație zilnică

Discoteca 00:00 – 02:00 (Intrarea și băuturile sunt gratuite)

Boccia, Volei pe plajă, Aerobic, Aerobic pe apă, Polo pe apă, Gimnastică, Darts, Jocuri pe plajă/piscină, Ping Pong, Centru de fitness

Sporturi nautice de către compania locală pe plajă cu cost suplimentar

Pentru copii; Mini Club pentru copii intre 4 si 12 ani, Animatie pentru copii, Mini Disco, Scaun inalt in restaurante principale/A 'la Carte, Patut pentru copii, Colt pentru copii in Restaurantul principal, Bufet pentru copii pentru pranz si cina, Cuptor cu microunde 24 de ore, Mixer, Baby Încălzitor de biberoane, sterilizator în restaurantul principal, telefon pentru bebeluși (în funcție de disponibilitate), unități de schimbare a scutecelor în WC-urile publice.

Contra cost: Check-out târziu în funcție de disponibilitate (După ora 12:00), Room Service 24 de ore, Serviciu băuturi îmbuteliate, Coafor, Spălătorie, Telefon, Fax, Magazine; Bijutier, Fotograf, Minimarket, Boutique, Optică, Închiriere de mașini, Transfer, Servicii de taxi, Sala de jocuri JoQer, Toate Tratamentele și Îngrijirile la Centrul de Wellness, Cabinetul medicului, Cărucior. Clienților complexului de vacanță de lux le stau la dispoziție un serviciu de apel de trezire și o sală de conferințe.

 

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

17 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1477 /pers

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 708 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 827.5 /pers

WhatsApp Alert