Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 7 Nopti , 02.11.2024 -09.11.2024

Camera
Masa
Alte detalii
Pret
ECONOMY ROOM
All inclusive
Plecare din Bucuresti / Avion Detalii
1 208 €
1 117 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
  • 558.5 € pana la 02.05.2024
  • 558.5 € pana la 12.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
Detalii Pret
Camera : ECONOMY ROOM
Masa : All inclusive
Alte detalii : Plecare din Bucuresti / Avion
Detalii
1 208 €
1 117 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea Hotelului


Locație: Situat la 64 km de Aeroportul Antalya, 7 km de Manavgat și 3 km de Side, Alba Resort Hotel se află la doar 200 m de plajă și 100 m de stația de autobuz. Atracțiile din zonă includ Orașul Antic Side, Seleukeia, Aspendos, Cascada Manavgat, Canionul Köprülü și Piața Fermierilor din Manavgat. Facilități Hotel: Cu o suprafață totală de aproximativ 13,000 m2, hotelul oferă o atmosferă elegantă, liniștită și internațională, potrivită pentru cupluri. Check-in-ul este la 14:00, iar check-out-ul la 12:00. Hotelul este rezervat Adults Only 16+. Facilități Camere (Doar Camere Standard): Hotelul dispune de camere standard și suite, cu facilități precum TV LCD, uscător de păr, balcon și acces la mini bar. Oferta variază în funcție de tipul camerei și include opțiuni cu vedere la piscină sau la mare. Carduri de Credit: Visa, Master Limbi vorbite: Turcă, Engleză, Germană, Rusă Zonă de Plajă: Plaja privată cu Steagul Albastru oferă șezlonguri, umbrele și prosoape gratuite, precum și vestiare și dușuri. Piscine: Hotelul dispune de 2 piscine exterioare și una interioară, fiecare cu șezlonguri și umbrele gratuite. Sporturi și Divertisment: Program zilnic diversificat, inclusiv spectacole de seară, animații active, club de noapte și activități sportive precum aerobic, volei pe plajă și polo pe apă. Sporturi acvatice disponibile la plajă cu taxă suplimentară. Altele: Servicii contra cost: Check-out târziu (în funcție de disponibilitate), room service 24 de ore, asistență medicală, seif în cameră (contra cost), coafor, spălătorie, telefon, fax, diverse magazine, băuturi de import, sucuri proaspăt stoarse, Cognac VSOP, vinuri și șampanii de import, închiriere mașini, transfer și servicii de taxi, PC cu internet, cafea turcească, tratamente spa. Nopți tematice: Turcească, Mexicană, Italiană, Mediteraneană. Luna de Miere: Pachet special care include decorarea camerei, fructe și șampanie la sosire, o rezervare gratuită la oricare dintre restaurantele A'la Carte, o fotografie la apus gratuită, mic dejun în cameră, reducere de 50% în centrul de spa, check-out târziu până la 15:00 (în funcție de disponibilitate). All-Inclusive / Mâncare: Bufet de mic dejun/prânz/cină cu preparate sezoniere în restaurantul principal. Patisserie, restaurant de snack și casă Gözleme pentru gustări și deserturi. 3 restaurante A'la Carte (asian, otoman, italian) cu rezervare. All-Inclusive / Băuturi: 5 baruri care servesc băuturi alcoolice și non-alcoolice locale 24 de ore. Mini bar reumplut zilnic în camere. Set de ceai și cafea cu ceainic în camere. Wellness & Spa: Saună, baie turcească și baie de aburi gratuite. Tratamente spa, masaje și îngrijirea pielii disponibile contra cost. Observații: Detaliile despre adâncimea piscinei și orele de funcționare ale restaurantelor nu sunt furnizate. Managementul hotelului își rezervă dreptul de a face modificări în servicii, ore și activități în scurt timp.
Localizare

Seaden Valentine Resort Spa 5* este la numai 3 km de centrul orasului, la 64 km de aeroport si la doar 200 m de plaja. Seaden Valentine Resort, proiectat cu detalii fine si intr-o arhitectura moderna.


Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


Facilitati camera

Toate camerele au baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa si bauturi nealcoolice), seif (contra cost), TV satelit si canale cu muzica, podea laminata si balcon.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina in aer liber si o piscina inetrioara, baruri, disco, patiserie, fitness, sala, wifi,  receptie, parcare in limita disponibilitatii ,aer conditionat,  lift, terasa, gradina, spa.

Spectacole de dans, Spectacole de invitați, Bingo, Competiții, Spectacole de folclor, Muzică live, Spectacole de scenă bine decorate și afișate, Noapte turcească (O dată pe săptămână)

Animație zilnică (de 6 ori pe săptămână)

Club de noapte de 3 ori pe săptămână 24:00 – 02:00

Boccia, Aerobic, Aerobic pe apă, Darts, Jocuri pe plajă/piscină, Ping Pong, Fitness, Biliard, Pistol cu ​​aer, Gimnastică, Volei pe plajă, Zumba, Polo pe apă, Petrecere cu spumă, Oktoberfest

 

Contra cost: Check-out târziu în funcție de disponibilitate (după ora 12:00), room service 24 de ore, asistență medicală, seif în cameră, coafor, spălătorie, telefon, fax, magazine diverse, toate băuturile de import, sucuri proaspete stoarse , VSOP Coniac, închiriere de mașini, servicii de transfer și taxi, computer folosit cu internet, cafea turcească, toate tratamentele și îngrijirile la centrul de wellness

Sporturi nautice de către compania locală pe plajă cu cost suplimentar

AURA SPA, contra cost: 1 baie de aburi, 2 saune, 1 hamam VIP pentru 2 persoane, 1 hamam general, 12 camere mari de masaj, 1 camera pentru ingrijirea pielii, 1 camera pentru ingrijirea corpului.

 

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

23 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 779.5 /pers

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 770 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 803 /pers

WhatsApp Alert