Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Localizare: Hotelul este situat în statiunea Side, pe plajă, la 60 km de aeroport. Acest hotel de 5* a fost construit în anul 2012 și se întinde pe o suprafață de 16000mp. Facilități hotel: Oaspeții acestui hotel vor dispune de : restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 5 baruri, discotecă, piscină exterioară și interioară, Wi-fi, grădină frumos amenajată, terasă, salon de înfrumusețare, lift, programe de animație pentru adulți și copii. Facilități camere: Cele 359 camere oferă baie cu duș, uscător de păr, halate și papuci de baie, seif, fierbător, mini bar, balcon, aer condiționat. Facilități copii: Pentru cei mai mici oaspeti, hotelul oferă loc de joacă și mini club. Sport și agrement: Pentru cei care doresc să facă mișcare vor putea practica: biliard, darts, tenis de masă, bowling și acces la sala de fitness. Pentru momentele de relaxare, vor dispune de saună, wellness și baie turcească. Plajă: Hotelul deține plajă privată cu nisip, șezlonguri și umbrele gratuite.
Sport si agrement

În cadrul hotelului sunt disponibile activități precum: biliard, darts, tenis de masă, saună, centru Wellness, baie turcească, baie de aburi, sală de fitness, bowling, diverse tratamente și jocuri video contra cost.


Facilitati hotel

Hotelul deține un restaurant principal (tip bufet), 5 restaurante a la carte (La Mimosa – Italian, La Palapa – Mexican, La Tulipe – francez, Blue Waters – fructe de mare, A La Turca – turcesc), 5 baruri (Aqua pool bar, Beach bar, Lobby bar, Sunset Bar, N-Joy bar), discotecă, patiserie, piscină în aer liber și interioară, Wi-fi gratuit, grădină, terasă, curățătorie și spălătorie (contra cost), mini market, magazine, salon de înfrumusetare, lift, program de animație, muzică live, spectacole.


Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, articole de toaletă, seif, fierbător electric, mini bar, balcon, aer condiționat.


Website

https://www.trendy.com.tr/


Localizare

Hotelul Trendy Verbena se află pe malul mării, la 60 km de aeroportul din Antalya și la 10 km de Cascada Manavgat, important obiectiv turistic al zonei. A fost construit în anul 2012 și este cel mai nou din lanțul Trendy.


Facilitati pentru copii

Hotelul oferă pentru cei mici loc de joacă pentru copii și mini club.


Plaja

Hotelul deține plajă privată cu nisip, șezlonguri și umbrele gratuite.


Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficil al hotelului si a fact sheet - ului.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

17 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1477 /pers

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 708 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 827.5 /pers

WhatsApp Alert