Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 100 km de aeroportul din Antalya si la 300 m peste drum de plaja proprie. Construit in 2013, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 7 nivele. Camerele spatioase sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific mediteraneean si otoman. Alte facilitati ale hotelului includ 8 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 5 topogane, cabinet medical, centru SPA, lant de magazine, spalatorie. Copii au si ei acces la piscina exterioara, topogane, loc de joaca si miniclub.
Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 100 km de aeroportul din Antalya si la 300 m peste drum de plaja proprie.


Facilitati camera

Construit in 2013, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 7 nivele. Camerele spatioase sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon si minibar.


Facilitati hotel

Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific mediteraneean si otoman. Alte facilitati ale hotelului includ 8 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 5 topogane, cabinet medical, centru SPA, lant de magazine, spalatorie. Copii au si ei acces la piscina exterioara, topogane, loc de joaca si miniclub.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa

Alanya, Antalya, Turcia

de la 779.5 /pers

17 % Early Booking
ANTIQUE ROMAN PALACE

ANTIQUE ROMAN PALACE

Alanya, Antalya, Turcia

de la 920.5 /pers

17 % Early Booking
Sealife Buket Resort & Beach

Sealife Buket Resort & Beach

Alanya, Antalya, Turcia

de la 932.5 /pers

WhatsApp Alert