Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Descriere: Hotelul  a fost deschis in anul 1992 iar ultima renovare s-a facut in anul 2020. Hotelul este contruit pe o suprafata de 35.000 mp si dispune de 250 de camere.

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, la 7 km distanta fata de orasul Kemer si la 45 km fata de aeroportul din Antalya. 

Plaja: Plaja hotelului este cu nisip si pietricele. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja. 

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: baie cu cabina de dus, gresie, telefon, TV LCD, internet wireless, uscator de par, mini bar, seif, aer conditionat, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant pentru copii, cafenea, 3 restaurante a la carte La Gustosa Italian, Breezes Pescaresc si Kebab House Turcesc, 3 baruri, discoteca, 2 piscine pentru adulti, piscine pentru copii, muzica live (de 3 ori pe saptamana), cinema, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, darts, centru fitness, baie turceasca, sauna, sali de conferinta. 

Servicii cu plata: bauturile din import si bauturile imbuteliate, sucuri naturale din fructe, echipament pentru tenis si nocturna, sporturi de apa motorizate, biliard, masaj si alte tratamente de intretinere.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: restaurant pentru copii, camera pentru jocuri, cinema, play station, teren de joaca, piscina pentru copii si bebelusi, piscina cu 3 tobogane.

Alte informatii: in restaurante tinuta este obligatorie;  accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari (acces de doua ori pentru un sejur de minim 7 nopti), cel Pescaresc fiind contra cost 15 euro/rezervare; toate bauturile incluse in conceptul Ultra All Inclusive sunt servite la pahar; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; animalele de companie nu sunt permise; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Web: www.sevenseashotels.com  

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau    din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

Grand Park Kemer

Kemer, Antalya, Turcia

de la 678 /pers

29 % Early Booking
Viking Apart Otel

Viking Apart Otel

Kemer, Antalya, Turcia

de la 408 /pers

18 % Early Booking
Arma`s Gul Beach

Arma`s Gul Beach

Kemer, Antalya, Turcia

de la 697.5 /pers

WhatsApp Alert