Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul si-a deschis portile pentru turistii sai in anul 2017, iar apropierea de plaja, distranta fiind reprezentata doar de trecerea drumului principal, este un punct forte pentru acesta.
Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu minibar (apa la sosire), telefon, aer conditionat, seif, balcon, baie, uscator de par, wi-fi.


Facilitati hotel

Sey Beach detine o singura cladire, structurata pe 6 etaje cu 100 de camere in total.

Acesta ofera turistilor sai restaurant principal, unul pe plaja (turkish pizza) si un snack bar, pool bar si beach bar, piscina principala si piscina pentru copii, activitati zilnice, jocuri si competitii,, programe de entertaiment, disco in aer liber, spa & welness, fitness, jocuri, mini club si mini disco.

Hotelul detine o plaja privata ce pune la dispozitia turistilor un bar, cabina de schimb, dusuri,umbrele de soare, sezlonguri si prosoape.

Servicii contra cost: room service, seif in camera, doctor, bauturi alcoolice pe plaja, rent a car, servicii de spalatorie, telefon, fax si xerox, magazine, biliard.


Localizare

Hotelul se afla la doar 5 km de Alanya, la 135 km de Antalya si la 130 km de Aeroportul din Antalya, cel mai apropiat aeroport fiind cel din Gazipasa, la doar 33 km.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa

Alanya, Antalya, Turcia

de la 742 /pers

14 % Early Booking
ANTIQUE ROMAN PALACE

ANTIQUE ROMAN PALACE

Alanya, Antalya, Turcia

de la 485.5 /pers

19 % Early Booking
Sealife Buket Resort & Beach

Sealife Buket Resort & Beach

Alanya, Antalya, Turcia

de la 742.5 /pers

WhatsApp Alert