Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul Side Legend, detine o suprafață de 6000 m2. De asemenea, servește oaspeților noștri un concept all-inclusive. Unittaea de cazare oferă servicii speciale in restaurantul său interior și exterior, impreuna cu echipa experimentată de bucătărie și restaurant. Există camere în cadrul facilității noastre, inclusiv Standard, Big Family și Family, camerele detin aer condiționat/ aer condiționat divizat, TV, internet wireless (gratuit numai în hol), telefon și alte servicii (contra cost).
Info


Agrement

Hotelul dispune si de activitati de agrement: Aqua Park;  2 piscine, sauna, bar la piscina, club de noapte, SPA, inchiriere biciclete, dartz, ping-pong.


Facilitati camere

Camerele hotelului sunt de tip DBL, Family. Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat și TV, prosoape, hartie igienienica, dus sau cada, uscator de par


Localizare

Hotelul se află în Antalya Side, la 20 de minute de mers pe jos de orașul antic Side. Această proprietate este la 0,6 km de malul mării și oferă un serviciu de transfer la plaja sa privată cu nisip. Având în vedere proximitatea punctelor de atracție de top, cum ar fi Bizans Hastanesi (0,9 mi) și Templul lui Apollo (1,3 mi), oaspeții Hotelului Side Legend pot experimenta cu ușurință unele dintre cele mai cunoscute atracții din aceasta statiune.


Facilitati hotel

Hotelul detine facilitati precum: Wi-fi, piscina exterioara, restaurant, bar la piscina, micul dejun inclus, sala de fitness, SPA.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

14 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1582.5 /pers

3 % Early Booking
Von Resort Golden Beach

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 1122.5 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 814 /pers

WhatsApp Alert