Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Localizare: Situat la 1 km de localitatea Kızılağaç, The Nearest Settlement, Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa oferă o experiență de cazare de lux. Facilități Hoteliere: Restaurante: Bucurați-vă de o varietate de preparate culinare la restaurantele noastre cu specific internațional și turcesc. Serviciul de bufet deschis oferă opțiuni pentru micul dejun, prânz și cină, iar există și opțiuni a la carte, cum ar fi restaurantul de pe plajă, unde vă puteți bucura de mâncăruri delicioase cu vedere la mare. Baruri: Savurați băuturi răcoritoare la barul din hol deschis 24 de ore, sau luați-vă timp să vă relaxați la barul de pe plajă cu o varietate de cocktail-uri. De asemenea, puteți experimenta diverse gustări în timpul zilei la barul de snack de pe plajă. Piscine: Înconjurați-vă de confortul apei la una dintre piscinele noastre, inclusiv o piscină principală în aer liber, o piscină cu tobogane pentru distracție suplimentară și o piscină interioară pentru relaxare în orice moment al zilei. Plajă: Accesați plaja privată a hotelului pentru a vă bucura de nisip fin și marea cristalină la doar 105 metri distanță. Activități pentru Copii și Sporturi: Mini Club: Copiii între 4 și 11 ani se pot bucura de diverse activități în cadrul Mini Club-ului, asigurându-le momente distractive și educative. Sporturi: Pentru cei interesați de activități sportive, există terenuri de tenis, facilități de fitness, terenuri de volei pe plajă și multe altele. Camere Standard: Sunis Elita Beach Resort Hotel & Spa oferă camere standard confortabile, fie cu vedere la grădină sau la mare, cu facilități precum televizor LCD, balcon, baie privată, Wi-Fi gratuit și minibar.
Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 81 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de Magnavgat.


Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu TV LCD prin satelit, balcon, baie cu cada sau cabina de dus, telefon direct, Wifi, seif electronic, aer conditionat centralizat, minibar (băuturi răcoritoare, apă, bere), uscător de păr.

 


Info

***Descrierea si pozele au caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

 


Facilitati hotel

Hotelul Sunis Elita Beach Resort & Spa 5* dispune de restaurant principal, 5 restaurante a la carte : pescaresc, italian, turcesc, chinezesc, mexican (*necesita rezervare in prealabil, o vizita gratuita la fiecare restaurant/sejur de o saptamana);  6 baruri (lobby bar, pool snack bar, relax pool bar, vitamin bar, beach snack bar, disco bar), 2 piscine exterioare, piscina interioara, tobogane, programe de animatie atat pentru adulti cat si pentru copii, muzica live in anumite zile ale saptamanii;

Alte servicii si facilitati: access wifi, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie si 2 sali de conferinte (80-150 persoane). Centrul SPA dotat modern are o gama larga de servicii, de la sauna, baie turceasca pana la masaj sau peeling.


Facilitati gratuite: centru fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja si piscina, darts, tir cu arcul, discoteca, tenis de masa, boccia, billiard.


Facilitati contra cost: toate bauturile imbuteliate; centru SPA( masaj si tratamentele corporale), spalatorie si curatatorie, iluminarea terenurilor de tenis și lecții de tenis; consultatie cabinet medical, spalatorie/curatatorie, sporturi acvatice.


Plaja proprie, nisip/pietris. Dig. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja - umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - gratuit.

Facilitati copii: Pentru cei mici exista facilitati gratuite precum: bufet, piscina, loc de joaca, mini-club (4-11 ani), junior club (12-16 ani, in sezon).

Plaja: Hotelul dispune de proprie, nisip/pietris. Dig. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja - umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - gratuit.

 

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

23 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 779.5 /pers

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 770 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 803 /pers

WhatsApp Alert