Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Ca locatie cu totul speciala, esti servit de o echipa care este constienta de cat de mari sunt asteptarile tale pentru o vacanta buna. Cea mai mare motivatie a noastra este sa avem un numar tot mai mare de oaspeti care se intorc. Am fi bucurosi sa va gazduim si pe dumneavoastra.
Localizare

Hotelul are o suprafata de 15.000 m2, cu iesire direct pe plaja sa cu nisip fin, la 65 km de Antalya, la 55 km de aeroport, la 13 km de Manavgat, la 4 km de Side si la 200 m de Kumköy.


Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


Facilitati camere

Toate camerele au canale muzicale pe LCD TV prin satelit, telefon cu linie directa, minibar alimentat zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere, seif, Wi-Fi, aer conditionat (controlat central la ora), ceainic cu ceai si cafea, parchet laminat si balcon.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai camere cu vedere la mare, laterala si la uscat, 2 camere pentru persoane cu mobilitate redusa (vedere laterala la mare), 3 lifturi, Restaurant principal, 2 A'la Carte si pe plaja, Mai multe baruri , Patiserie , Lobby intr-o atmosfera plăcuta cu receptie, Animatie soft, Mini Club , Piscina cu apa dulce, piscina interioara, piscina separata pentru copii , Tobogane cu apa , Zona Spa & Wellness , Sezlonguri si saltele de plaja, umbrele si prosoape de plaja

Contra cost: Ssli de conferinte, Bauturi din import, sucuri de fructe proaspat stoarse, cocktailuri si bauturi imbuteliate, Restaurant A’la Carte,, Telefon, Fax, Fotocopie, Umbrela, Proiector pentru teren de tenis, Spa & Wellness (precum si masaje din Orientul Indepartat, Room service, Ingrijire medicala, Servicii de spalatorie si calcatorie, Tipuri de halate de baie si perne la cerere, in functe de disponibilitate, Inchiriere buggy,Toate magazinele, Sporturi nautice si calarie (furnizori privati).

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

14 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1582.5 /pers

3 % Early Booking
Von Resort Golden Beach

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 1122.5 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 814 /pers

WhatsApp Alert