Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Fiind o locatie cu totul speciala, esti servit de o echipa care este constienta de cat de mari sunt asteptarile tale pentru o vacanta buna. Cea mai mare motivatie a noastra este sa avem un numar tot mai mare de oaspeți care se intorc. Am fi bucuroși sa va gazduim și pe dumneavoastra.
Localizare

Hotelul are o suprafata de 15.000 m2, 600 m de plaja cu nisip fin si multe facilitati cu care va asteapta.

Acesta se afla la 60 km de Antalya, 52 km de aeroport, 17 km de Manavgat, 13 km de Side si 400 m de Gündoğdu.


Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu dus/WC, uscator de par, TV LCD prin satelit cu canal muzical, telefon direct, minibar (in minibar sunt bauturi racoritoare, care se umplu zilnic), seif, WI-FI (gratuit) , aer conditionat (controlat central la ora), laminat, un balcon.


Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai camere cu vedere laterala spre uscat, 4 camere potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusa (cu vedere la uscat), 5 Lifturi, Restaurant principal, 2 A’ la Carte si pe plaja, mai multe baruri, Patiserie , Lobby intr-o atmosfera placuta cu receptie, Programe de animatie soft, Mini Club, Sala de jocuri , Piscina cu apa dulce, piscina interioara, piscina separata pentru copii , Tobogane cu apa , Zona Spa & Wellness ,Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja.

Contra cost:Sali de conferinte, Unele bauturi alcoolice si racoritoare locale si de import, cocktailuri, sucuri de fructe proaspat stoarse si bauturi imbuteliate, Restaurant A’la Carte, Telefon, Fax, Fotocopie, Umbrela, Serviciu Pavilion (3 concepte diferite), Sala de jocuri (diverse jocuri pe calculator, biliard, PlayStation, colt de internet) , Spa & Wellness , Room service , Ingrijire medicala, Servicii de spalatorie si calcatorie, Halat de baie, Inchiriere buggy (in functie de disponibilitate) , Toate magazinele, Sporturi nautice si calarie (furnizori privati)

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

16 % Early Booking
Kirman Sidemarin Beach & Spa

Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1498.5 /pers

3 % Early Booking
Von Resort Golden Beach

Von Resort Golden Beach

Side, Antalya, Turcia

de la 1077 /pers

Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 814 /pers

WhatsApp Alert