Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Thalassa Mahdia, la doar câțiva kilometri de centrul orașului Mahdia (unde puteți admira un cimitir marin original și o impresionantă Medina), este situat pe o plajă de nisip alb uimitoare. Turistii compară adesea aceste peisaje marine cu cele ale Maldivei datorită acelorași culori de smarald și albastru ale Mării. Hotelul a fost renovat la începutul anului 2008.
Localizare

Thalassa Mahdia 4* se afla pe plaja cu nisip si este situat la 112 km de aeroportul Enfidha


http://www.thalassa-hotels.com/site/fr/article.php?id_article=32


Facilitati Camere

Hotelul dispune de 233 de camere aflate intr-o cladire cu 3 etaje.
Garden view room- camerele dispun de: paturi twin sau paturi single, aer conditionat, baie cu dus sau cada, minibar la cerere si contra cost, wi-fi cu plata, seif, TV, uscator de par. Capacitatea maxima a camerei este de 4 persoane.
Sea view room- camerele dispun de: paturi twin sau paturi single, aer conditionat, baie cu dus sau cada, minibar la cerere si contra cost, wi-fi cu plata, seif, TV, uscator de par. Capacitatea maxima a camerei este de 4 persoane.


Facilitati Hotel

Receptie 24 h, aquapark, club pentru copii, centru Spa, restaurante a la carte, teren de golf, plaja cu nisip, psicine exterioare, piscina interioara, plaja privata cu nisip, bar pe plaja si la piscina, sporturi nautice. ish restaurant Pecheur- restaurant a la carte cu specific pescaresc;

-International restaurant- restaurant a la carte;
-Bar Thapsus-bar localizat in receptie deschis pe tot parcursul zilei incepand cu orele 8:00;
-Neirate Bar-bar langa piscina si plaja;
-Disco Bar Aphrodite;
-Moorish Coffee Chahia. Hotelul are plaja privata cu nisip si dispune de 4 piscine (dintre care una este cu apa de mare si una interioara).Sporturi: tenis de camp, tenis de masa, mini golf, polo pe apa, darts, snooker.

Hotelul dispune de centru spa unde turistii pot achizitiona contra cost servicii precum: masaj, tratamente corporale, hammam.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

IBEROSTAR SELECTION ROYAL EL MANSOUR

Mahdia, Tunisia, Tunisia

de la 667 /pers

THALASSA MAHDIA

Mahdia, Tunisia, Tunisia

de la 437 /pers

EL MOURADI MAHDIA

Mahdia, Tunisia, Tunisia

de la 478.5 /pers

WhatsApp Alert