Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Vasia Resort & Spa este situat în satul pitoresc de pescari liniștit Sissi, la 45 km de Heraklion și la 25 km de Agios Nikolaos. Aeroportul Heraklion este la aproximativ 30 de minute.
Localizare

Vasia Resort & Spa este situat în satul pitoresc de pescari liniștit Sissi, la 45 km de Heraklion și la 25 km de Agios Nikolaos. Aeroportul Heraklion este la aproximativ 30 de minute. La 5 minute de mers pe jos de hotel, în centrul satului Sissi, se află plaja Harbour – o mică zonă de nisip. Vasia Resort oferă zilnic un serviciu de transfer gratuit la stațiunea de pe malul mării din Stalis, Zephyros Beach; un cadru frumos la doar 15 minute cu mașina de Sissi. 


Facilitati Hotel

Un mic dejun tip bufet este servit în fiecare dimineață la hotel. Hotelul dispune de piscina in aer liber si 6 baruri. La hotel, oaspeții se pot relaxa în centrul spa, pot juca fotbal și tenis iar cei mici au loc de joaca. Vasia Resort & Spa oferă o gamă largă și variată de mâncare și băutură, la cele 4 Restaurante și 7 Baruri – fără a uita de Clubul de noapte Aquarium & Room Service. Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. Este disponibilă o parcare privată gratuită. Hotelul ofera servicii de Wellness si Spa,servicii de infrumusetare, precum si o sala de fitness. Parcul acvatic Vasia Village oferă 3 tobogane pentru adulți și 1 tobogan pentru copii. Parcul funcționează zilnic între orele 10.00 și 18.00 și este situat la 500 m de Vasia Resort & Spa. Oaspeții complexului pot folosi parcul acvatic la cerere (contra cost). 

 

 


Facilitati camere

Toate camerele și suitele elegante de la Sentido Vasia Resort & Spa se deschid spre o verandă sau un balcon mobilat.  Fiecare cameră are baie privată

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://vasiahotels.gr/vasia-resort-spa/) si a fact sheet-ului!

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

KALIMERA KRITI HOTEL & VILLAGE RESORT

Sissi, Creta-Heraklion, Grecia

de la 1012 /pers

GRECOTEL MELI PALACE

Sissi, Creta-Heraklion, Grecia

de la 874 /pers

VASIA SEA RETREAT (ADULTS ONLY)

Sissi, Creta-Heraklion, Grecia

de la 588 /pers

WhatsApp Alert