Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Construit in 2018/2019, White Olive Elite este cel mai nou hotel din lantul White Olive. Este un hotel modern construit pentru confort si relaxare. Este situat in apropiere de centrul uneia dintre cele mai populare statiuni de pe insula, Laganas si la doar 300 m de plaja.
Localizare

 Acest hotel de 5* este situat la 1,6 km de centrul Laganas, la 4 km de aeroport, la 7 km de orașul Zakynthos și de portul insulei.
White Olive Elite Laganas este un hotel nou, modern si luxos cu o gamă largă de tipuri de camere confortabile, piscine, restaurante, baruri, internet.


Facilitati Hotel

Oaspetii acestui hotel vor avea la dispozitie piscina in aer liber, terasa, restaurant, bar, receptie deschisa nonstop, centru fitness, sauna, cada cu hidromasaj, acces gratuit la internet WiFi in intreaga propietate.


Facilitati camere

Camerele moderne si comfortabile ale acestui hotel asigura comfortul necesar pentru pentrecerea unei vacante de neuitat.Acestea sunt dotate cu facilitati precum: aer condiționat, seif (gratuit), mini frigider, TV prin satelit, TV LED, telefon, internet Wi-Fi gratuit, duș, uscător de păr, set de baie, fierbător electric, fier de călcat (la cerere), balcon / terasă.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://whiteolivehotels.com/white-olive-elite-laganas/) si a fact sheet-ului!

 

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

25 % Oferta Speciala
Memento Club Garden Palace

Memento Club Garden Palace

Laganas, Zakynthos, Grecia

de la 760.5 /pers

ASTIR BEACH

Laganas, Zakynthos, Grecia

de la 540 /pers

ASTIR PALACE

Zakynthos, Grecia

de la 577 /pers

WhatsApp Alert