Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Xperia Saray Beach Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii care vizitează Alanya, oferind un mediu modern, pe lângă multe facilități utile concepute pentru a vă îmbunătăți șederea. Având în vedere proximitatea punctelor de interes populare, cum ar fi Suleymaniye Camii (0,6 km) și Hamaxia (1,3 km), oaspeții de la Xperia Saray Beach Hotel pot experimenta cu ușurință unele dintre cele mai cunoscute atracții din Alanya.
Facilitati camere

Hotelul detine camere standard dotate cu grup sanitar propriu, uscator de par, telefon direct, TV satelit, minibar si seif (contra cost), aer conditionat individual, internet, balcon cu vedere la plaja sau la Castelul Alanya.


Facilitati hotel

Hotelul Xperia Saray Beach are 2 restaurante à la carte cu zone interioare și exterioare. Există, de asemenea, o patiserie, 4 baruri și un serviciu gratuit de gustări pe plajă. Oaspeții se pot bucura de muzică turcească live și de petreceri pe plajă la Xperia Saray.


Localizare

Hotelul este situat în Alanya, la 40 km de Aeroportul  Gazipasa și la 120 km de Aeroportul Antalya. Hotelul Xperia Saray Beach se afla intr-o zona linistita a strazii si plajei Cleopatra, si la 600 m de Muzeul Alanya si biroul de informatii turistice.


Info

Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 


Sport si agrement

Resort-ul are tenis de masa, teren de tenis, volei pe plaja, basket,darts, sporturi acvatice precum ski acvatic, jet ski, banana, barca cu motor, hidrobicicleta. Animatie cu muzica live in seara turceasca o data pe saptamana. Hotelul are piscina exterioara cu sectiune pentru copii. Sezlongurile, umbrelele si saltelele sunt gratuite.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

The Lumos Deluxe Resort Hotel&Spa

Alanya, Antalya, Turcia

de la 669.5 /pers

19 % Early Booking
ANTIQUE ROMAN PALACE

ANTIQUE ROMAN PALACE

Alanya, Antalya, Turcia

de la 828.5 /pers

15 % Early Booking
Sealife Buket Resort & Beach

Sealife Buket Resort & Beach

Alanya, Antalya, Turcia

de la 880.5 /pers

WhatsApp Alert