Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Hotelul este localizat in Belek, la 40 de km de aeroport si la 9 km de Serik. Pozitionat pe malul marii, hotelul dispune de 4 piscine exterioare si o plaja privata cu nisip si pietris. Facilitati hotel: receptie, lifturi, Wi-Fi gratis, Internet cafe (contra cost), sali de conferinta, restaurant principal cu bucatarie internationala si locala, 2 restaurante a la carte, snack restaurant, 6 baruri, disco bar , magazine, locuri de parcare. Alte facilitati : piscina cu terasa , tobogane de apa, lunapark, umbrele si sezlonguri. Sporturi: tenis, bachet, tenis de masa, volei pe plaja, aqua gym, fitness center si aerobic. Hotelul dispune de 226 camere moderne si elegante: grup sanitar propriu, uscator de par, seif de inchiriat, telefon, TV satelit, aer conditionat, Wi-Fi gratis, minibar, balcon. Facilitati pentru copii: Cei mici vor avea la dispozitie aqua park, luna park, piscina interioara cu sectiune pentru copii, kids mini club (5-12 ani) si teen club (13-17 ani).
Plaja

Plaja este in imediata apropiere a hotelului, este o plaja cu nisip/pietris si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.


Sport si agrement

Aerobic, fitness, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, tenis, darts, tir cu arcul, program de animatie, discoteca, sporturi acvatice.


Facilitati camere

Camerele moderne si spatioase sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif si balcon.


Facilitati hotel

Facilitatile hotelului includ un restaurant principal, 2 restaurante a la carte, baruri, 4 piscine exterioare, 8 topogane, piscina interioara, cinema, coafor, cabinet medical, magazine, centru SPA, sala de conferinta.


Website

https://sherwoodhotels.com.tr/en/hotel/sherwood_dreams_resort


Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Belek, la 40 km de aeroportul din Antalya si la 9 km de localitatea Serik.


Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Localizare

 
 

Alte hoteluri recomandate

Pine Beach Belek

Belek, Antalya, Turcia

de la 1069.5 /pers

Granada Luxury Belek

Belek, Antalya, Turcia

de la 1113.5 /pers

40 % Early Booking
Selectum Luxury Resort

Selectum Luxury Resort

Belek, Antalya, Turcia

de la 1669.5 /pers

WhatsApp Alert